@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.07.2014

26 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün iyi ve yaratıcı işler yapabilirsiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 26 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

26 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Günün önemli bir kısmında ailevi konulara yönlenmeniz gerekebilir. Bir yandan iş hayatınızı da ihmal etmemelisiniz. Ev ve iş arasında dengeyi kurmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren rahatlamanız mümkün. Hatta kendinize biraz vakit ayırabilir, ne zamandır yapmak istediğiniz işler için fırsat bulabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Hareketli bir güne başlıyorsunuz. Günün önemli bir kısmı seyahatler, ziyaretler ya da toplantılarla geçecek. Yeni bilgiler almalı, kendinizi de ifade etmelisiniz. Stresten kaçınmanız gerekecek. Akşam saatlerinde evinizle ilgilenmelisiniz. Yapmanız gerekenleri ihmal etmemelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Maddi konuların ağırlık kazandığı bugün, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hem kendi bütçenizi, hem de eşinizinkini dengelemeniz gerekecek. Masrafları kısmanın yollarını bulmalısınız. Akşam saatlerinde etrafınızdaki hareketlilik artacak. Komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Mümkün olduğu kadar gerginliklerden uzak durmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Dikkatinizi kendinize, sağlığınıza vermelisiniz. Bir yandan da ilişkilerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren konular değişmeye başlayacak. Bu kez maddi konulara ağırlık vermeniz gerekecek.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Geçmiş konular her ne kadar sinirlerinizi yıpratsa da sakinliğinizi korumaya çalışın. Kontrol edemeyeceğiniz olaylara tepki verirseniz kayba uğrayan siz olursunuz. Akşam saatlerinden sonra rahatlamaya başlayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmalı, bakım, hijyen, sağlık konularına özen göstermelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Gelecek günlere ait planları gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın yardımını almak sizi mutlu edecek. Ancak gerginlikleri gidermeniz gerek. Akşam saatlerinden itibaren yeterince yorulduğunuzu fark edip, biraz inzivaya çekilmeniz, manevi dünyanıza dönmeniz iyi gelecek.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Günün önemli bir bölümünde işinize ağırlık vermelisiniz. Ön planda olacağınız olaylarda sorumluluğunuzu sergilemeniz iyi olur. Ev, aile, yerleşim gibi konularda zorluklar çıkabilir. Akşam daha rahat olacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmenizi öneririm.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Yabancı kişilerle tanışacağınız, birliktelik kuracağınız için bugün çok şey öğrenebilirsiniz. Tepkisel davranmadan olayları geniş açıdan değerlendirmenizi tavsiye ederim. Akşam saatlerinde daha önemli olaylar sizi bekliyor. Önem verdiğiniz kişilerle işiniz hakkında görüşebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Ortaklaşa işlerin maddi yönlerine dikkat etmelisiniz. Prim, hisse, sigorta gibi ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kredilerinizi ihmal etmemelisiniz. Başkalarına güvenerek harcama yapmamanızı öneririrm. Akşam saatlerinden itibaren daha olumlu etkiler alabilirsiniz. İnternet, medya gibi konulara yönelmeniz mümkün.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gün boyunca ortaklaşa hareket etmelisiniz. Eşinizi, partnerinizi, ortağınızı düşünmeli, birlikte karar almalısınız. Eleştirilere rağmen dengeyi kurmalısınız. Akşamdan itibaren şartlar değişecek. Daha çok maddi konulara yönelebilir, detaylı bir alacak, verecek hesaplaması yapabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
İş yerinizde ya da gündelik rutinlerinizde gereken düzenlemeleri bitirmeye çalışmalısınız. Hizmet verdiğiniz ya da aldığınız konulara ağırlık vermeniz iyi olur. Akşam saatlerinde dikkatiniz partnerinize kayacak. Birlikte yapmanız gerekenler varsa ihmal etmemeye çalışın.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Hayattan zevk alacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda, yaratıcı konularda pek çok gelişme olacak. Ancak sakin kalmayı başarmalısınız. Kendinize aşırı güveniniz sorun olabilir. Akşam saatlerinde ise detaylara özen göstermeniz gerekecek. Başkalarına yardım etmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

26 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER