Habertürk 27.09.2011

27 Eylül 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 27 Eylül 2011 yorumu

27 Eylül 2011 günlük burç yorumları

Sevgili Koçlar saat 09:30 Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne uyanıyoruz. İlginç bir gün. Çünkü bir yandan bu karşıtlığın üzerimizdeki baskısı söz konusu, diğer yandan Terazi burcunda oluşan Yeniayın tazeliği ve umudu. Önce Merkür-Uranüs arasındaki, bizi işbirliği yapmaya, sabırlı ve olgun düşündürmeye sevkeden karşıtlıktan söz etmek istiyorum. Bu görünüm kendinizi olduğunuz, inandığınız gibi ortaya koyma ve artık bazı durumlara isyan ederek karşı çıkma arzunuzun göstergesidir. Böyle bir etki altında cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu çizmek istersiniz. Ancak partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz diğer insanlar sizin karşınıza geçerek, işbirliği yapmaya, anlaşmaya çalışmaktadırlar. Oysaki geçmişle tüm bağlarını kopararak yeniye adım atmak isteyen Koçlar bu çağrıya uymak istemezler. Peki ne yapılmalıdır? Tabii ki köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmeli, inandığınız değerlerinizi karşı tarafa taviz vermeden iletmeli ve onun da ne söylemeye çalıştığını anlamalı, sizi böyle bir isyana sürükleyen nedenler üzerinde fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Belki de bu çabanız Yeniayın taze ışığında olumlu bir sonuca ulaşabilir. Eğer ulaşmıyorsa bu Yeniay, atılacak yeni bir adımın işaretidir. Ancak lütfen iyi düşününüz.

Saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşan Yeniay, ciddi ilişkiniz veya evliliğiniz, her türlü ortaklık ilişkiniz, hukuk davalarınız, yasal kontratlarınız ve her türlü anlaşmalarla ilgili yaşam alanınızı etkileyecektir. Yeniay enerjisi adı üstünde tazelenmek ve yeni başlangıçlar anlamı taşır. Öncelikle, şu an ciddi beraberliği olmayan koçlar için bu yeni bir ilişkinin müjdecisidir. Tabii ki, bencil hareket etmeden, karşınızdakiyle gönül birliği kurmaya istekli bir şekilde, her şeyi baştan konuşarak, birbirinizin farklılıklarına saygı göstererek temeli atılabilirse hakikaten güzel bir ilişkinin başlangıcı olur.

İlişkisinde sorun olmayanlar için, aşklarını yeniden tazeleme ve evlilik kararı anlamı taşıyabilir. Beraberliğinde uzun bir süredir problem yaşayanlar ise, yeniay enerjisinden yararlanarak, gerek kendileri gerekse ilişkileri adına, nasıl olumlu adımlar atabilirler, sorunlarla nasıl baş edebilirler ve daha güzel bir yarın için neler yapabilirler bunu düşünmelidirler. Birbirinize karşı sürekli kusur bulucu tarzda yaklaşmak yerine, biz olgusunu göz ardı etmeden hareket edebilirseniz, bu enerji size olumlu anlamda destekleyicidir.

BOĞA burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Boğalar saat 09:30 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Uranüs karşıtlığı ve ardından doğacak Terazi burcundaki Ay, günün iki önemli enerjileri olarak öne çıkıyor. Bahsi geçen karşıtlık gerek iş hayatınız veya gerekse günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. İşinizi, hayatınızı verimli bir şekilde geçirmeniz için bunun şart olduğunu görüyoruz. Ancak bir yandan da bunca yıllık birikmiş sıkıntılar, bastırılmışlıklar, haklı olduğunuz halde yaşanan haksızlıklar nedeniyle işbirliği yapmak size ağır geliyor. İşte bugünkü karşıtlığın yarattığı bu durum, bir anda düşünmeden tepki göstermenize ve ne olacaksa olsun diyerek isyan etmenize neden olabilir. Oysaki birazdan açıklayacağım Yeniay taze enerjisi size rahat olmanızı, bütün bu baskılarla mücadele edebilecek hayırlı kapıların önünüzde açılabileceğini söylüyor. Onun için işiniz ve geri planda yaşadığınız durumları sakin ve akıllıca gözden geçirmenizde fayda var.

Saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, gündelik iş temponuz, işyeri ortamınız, sağlığınızı tehdit eden konular, hizmet verdiğiniz insanlar, iş arkadaşlıkları, işinizdeki verimliliğiniz, beslenme düzeniniz gibi geniş bir yelpazeye dağılmakta. Yeniay, tazelenmek, yenilenmek anlamı taşır. Kimileri için bu durum, uzun bir süredir mesleğinde ustalaşmak adına, adım atmayı bekleyenler için, yeni girişim, kimileri için iş ortamında yeni bir sorumluluk üstlenmek, kimileriniz içinse, işiniz vasıtasıyla tanıştığınız bir kişiyle özel yakınlık anlamına gelebilir. İş konularında sorunlarınız varsa, bu taze enerji altında görüşmeler yapabilir, sosyal ve hukuksal haklarınızı gözden geçirebilir, iş ortamınızdaki şartlar sağlığınıza uygun değilse, bunları tek tek ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Uzun süredir hizmet vermek için, tayin bekleyenler için de müjdeli bir haber olabilir. Ayrıca uzun zamandır halledilmeyen iş problemlerin adil ve tarafsız bir şekilde çözümlenmesi mümkündür. Kilo problemi olan fakat bir türlü yeni bir diyet programına başlamakta kararsız olanlar, kronik sağlık problemine yeni çareler arayanlar ve yeteneği olan bir konuda beceri edinmek isteyenler de, yine bu enerjiden istifade edebilirler.

İKİZLER burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili İkizler yeni günümüz iki önemli enerji oluşumunun etkisi altında başlıyor. Saat 09:30 Merkür-Uranüs karşıt görünümü, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşündüğünüzü ve hareket etmeye çalıştığınızı gösteriyor. Yıllardır oturtmaya çalıştığınız bu düzen, yaşanan son gelişmelerin ışığı altında sizi başka platformlara, projelere, başka bir dünyaya çekiyor. Dışarıya çık ve kendine başka bir dünya kur, artık bulunduğun yer sana yetmiyor diyerek uyarı gönderiyor. Artık eskisi gibi değilsiniz. Değişmek yenileşmek arzusunu yüreğinizin içinde durdurmak mümkün değil. Bu karşıtlık etkisi altında siz de bu uyarıya cevap verebilir, yeni bir girişimde bulunabilir, adım atabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bu yenilikleri gayet bilinçli bir şekilde ele alarak gerçekleştirmenizdir. Kurulan yeni dostlukları, yaşanan arkadaşlıkları ve yeni tanıştığınız insanları, ilişkilerinizi gözden geçirin ve sizin için en faydalı yol hangisi olacaksa ona göre hareket edin.

Saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşan Yeniay, kendinizi yaratıcı biçimde ortaya koymanız ve ifade edebilmeniz açısından yenilenme, tazelenme anlamı taşır. Keyif ve zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenme fırsatı bulabilir, eğlence ve oyun anlamında yeni uğraşılar edinebilir, müzik, sahne ve gösteri sanatları alanında uzun süredir düşündüklerinizi ortaya koyabilir, aşk anlamında yeni bir maceraya başlayabilirsiniz. Hayatın lüks ve zevkli yanlarını içinizde hissetmeniz, son zamanlardaki sorunlardan biraz olsun uzaklaşmanızı sağlayabilir. Aşk ilişkisinde sorun olanlar, bu taze enerjiden yararlanarak, ilişkilerini gözden geçirerek aksayan yönleri saptayabilirler. Uzun süredir birlikte olan kişiler ise, beraberliklerini daha ciddi bir şekilde düşünmeye başlayabilirler. Aşk açısından arzu ettiği gibi bir ilişki yaşamayan kişiler içinse bu enerji yeni bir gönül macerası anlamı taşıyabilir. Sportif faaliyetler açısından nicedir kendilerini göstermek isteyenler şimdi bir fırsat yakalayabilirler. Sanatsal yetenekleri olan kişiler, bunları gösterebilecek bir alanda yeni faaliyetlere başlayabilirler.

YENGEÇ burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Yengeçler saat 09:30 itibariyle Merkür-Uranüs arasında oluşacak karşıtlık etkisi altında güne uyanıyoruz. Ardından Terazi burcunda Yeniay oluşacak. İlginç bir gün ve bize astrolojik açıdan ne gibi yansımalar getiriyor birlikte inceleyelim. Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında aileniz, ev yaşamınız, iç dünyanız ve sizinle alakalı özel konularda işbirliğine açıksınız. Çünkü sizin en önemli ihtiyacınız huzurlu bir yaşam ve nazik paylaşımlarda bulunmak. Ancak bugünkü karşıtlık, iş hayatınız ve toplumsal yaşamınızı ilgilendiren konularda, büyükleriniz ve patron konumundaki kişilerle aranızdaki yaşanması muhtemel yeni gelişmelerin işaretçisi olarak uyarıdır. Kişi huzur bulmak isterken, dışarıdan gelen tepkiler, değişimler, ani gelişmeler nedeniyle başka bir yola kayabilir. İşte bu durumda öncelikle sakin ve gerçekçi bir şekilde önünüzde açılan kapının size ne söylemeye çalıştığını incelemelisiniz. Eğer bir şeyler sizi bir yöne çekiyorsa, buna karşılık ne yapılması gerektiğini anlamaya gayret göstermelisiniz.

Saat 14:10 itibariyle ailenizi, yuvanızı, ebeveynlerle olan ilişkinizi ilgilendiren konularda, yenilenmek ve tazelenmek anlamına geliyor. Ayrıca emlak alım satım kiralama konuları, iç dünyanız, duygusal güvence sağlayan değerlerinizle ilgili mevzularda da, yeniliklerde bulunmanızı sağlıyor. Kimileriniz için, uzun bir süredir düşündüğünüz taşınma işlemi olabileceği gibi, kimileriniz içinse bir ev satın almak anlamı taşıyabilir. Toprakla alakalı konuları da kapsayan bu yeniay enerjisi altında ileride bir ev yaptırabilmek amaçlı arsa alımını da işaret edebilir. Aile işinde çalışanlar yeni düzenlemelerde bulunabilir, toprakla ilgili mesleği olanlar gelişim kaydedebilirler. Ailenizde aranızdaki problemleri yeni bir bakış açısı altında ele alabilir, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konularda biraraya gelerek yenileştirmelerde bulunabilirsiniz. Bazılarınız bu enerji altında, yaşamlarının başka alanlarındaki sorunları için, en azından psikolojik olarak bir içsel güç elde edebilirler. Çocukluk yaşantınız veya ailenizdeki bireylerle ilgili sorunlar varsa, bu taze enerji altında birbirinizle daha fazla güç birliğinde bulunabilir eski problemleri halletmek için kararlı davranabilirsiniz.

ASLAN burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Aslanlar Salı günümüz iki önemli enerji etkinliği altında başlıyor. Saat 09:30 Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında yakın çevrenizde bulunan akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, insanlarla olan irtibatınız, eğitim hayatınız gibi konularda ılımlı ve ortama ayak uydurucu tarzda düşünebilirsiniz veya sizden bu doğrultuda davranmanız beklenir. Ancak son yıllarda yaşanan gelişmeler bu ılımlı halinizin, kıymet bilir tavırlarınızın sizi artık yorması ve pek de kıymetinizin bilinmemesi sebebiyle sizi farklı arayışlara, hayatınızı bakış açınızı değiştirmeye zorluyor olabilir. Bu karşıtlık, işte bu zorlanma sebebiyle kendinize yeni bir düzen kurmanız adına sizi itekler. Ne olacaksa olsun, artık birilerini idare etmekten bıktım, kendime bir yol açayım ve ona göre yaşantımı düzenleyeyim diyerek ani kararlar alabilirsiniz. Tabii ki böyle bir istek gayet doğaldır. Ancak benim tavsiyem, uygulamak istediğiniz yenilikleri iyice sağlam bir zemine oturtmanızdır. Bunu öyle yapalım ki, temeli sağlam olsun.

Saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sağlıklı bir sağduyu ile kendinizi ifade edebilmeniz, çevrenizde bulunan insanlarla olan tüm paylaşımlarınız açısından yenilenmek tazelenmek anlamı taşıyacaktır. Hatasız ve önyargısız bir şekilde olayları kavramanız için, zihinsel esneklik sağlayacak bu enerji altında, içinde bulunduğunuz durumları tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi sadece dar çevreniz içinde değil, büyük bir bütünün parçası olarak hissetmeniz için de gayet belirleyici bir enerji olacaktır. Sözel ve kültürel anlamdaki tüm gelişimler adına fırsatlar sağlayıcı olabilir. Her türlü iletişim kanalıyla kendinizi tanıtım için uygundur. Çevrenizde meydana gelen olaylarda, duruma göre hareket etmeniz için destekleyicidir. Bilgi öğrenmek, yaymak ve iletmek konusunda beceri kazandırır ve yalın bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Böylece sizler, egonuzun baskısı altında kalmadan, sık ve sürekli fikir değiştirdiğiniz alanlarda daha sağlam adımlar atabilir, belirli bir dünya görüşü altında savunduğunuz değerlerinize sahip çıkabilirsiniz.

BAŞAK burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Başaklar yeni günümüz saat 09:30 itibariyle etkisini hissedeceğimizi Merkür-Uranüs karşıtlığıyla başlıyor. Ardından Terazi burcunda Yeniay oluşacak. Önce ilk bahsettiğim karşıtlığı ele almak istiyorum. Bu görünüm, maddi konular üzerinde son yıllarda ciddiyetle durduğunuzu, bütçenizin dengeleri yerli yerine oturtmaya çalıştığınızı, sorumluluklarınızın ve geleceğinizin teminatı için çaba sarfettiğinizi veyahut buna mecbur kaldığınızı biliyorum. İşte bugünkü karşıtlık bu mecburiyetin ortaklık-eş veya farklı sebepler yüzünden sizi isyan noktasına getirmesi anlamı taşır. İnsan şöyle düşünür. Bu kadar dikkat ediyorum ancak istediğim kadar kazanamadığım gibi hala borçlarımın yükü altındayım. İşte son yazdığım cümle genel olarak Başakların gün boyu baskı altında kalarak rahatsız olmalarına yol açabilir. Kişi destek görmek ihtiyacı içindedir. Hiç kimsenin maddi ve ilişki anlamında onu rahatsız etmesine, kaygılandırmasına dayanacak hali yoktur. Peki ne yapılmalıdır? birazdan izah edeceğim Yeniay, size yeni bir çıkış yolu bulmanızda rehberlik edebilir. Sancılarınızı gidermenizi sağlayabilir, karşınıza fırsatlar çıkarabilir. Ben derim ki, sakin olunuz, bu türden sıkıntıların her insanın başına gelebileceğini düşünerek isyan etmeyiniz. Borcu borçla kapatmaya çalışmayınız.

Sevgili Teraziler saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, gerek duygusal gerekse maddi anlamdaki kaynaklarınızı yeniden yapılandırmak adına ve verimli kullanımı için, taze enerjiler anlamı taşımaktadır. Kendi yeteneklerinizin farkına vararak, bunu dış dünyada güce dönüştürmeniz için size gereken cesareti sunacaktır. Gerçekçi bir bakış açısı altında, durumunuzu gözden geçirerek, bundan sonrası adına nasıl bir bütçe düzenlemeniz gerektiğine karar verebilir ve kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarınızın üstünde durabilmek adına kendinizi gözden geçirebilirsiniz. Öz değer duygunuz yükselir ve kendinize olan güveninizin artışı sayesinde yaşama çok daha sıkı ellerle sarılabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerlerinizi gözden geçirerek maneviyatınızı güçlendirebilirsiniz. Bugüne dek kendinizde fark edemediğiniz özel yeteneklerinizi ortaya çıkarıcı etki yaratan bu enerji sayesinde ileriye dönük hedefleriniz için de, maddi açıdan fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca kendinizden kuşku duymak, özgüven eksikliği sonucu oluşan psikolojik sıkıntılarınızın da, önüne geçebilir, para harcama alışkanlıklarınızla ilgili kendinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

TERAZİ burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Teraziler Salı günümüz, iki önemli görünümün etkisi altında başlıyor. Saat 09:30 Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kişi gayet ılımlı, hoş bir tavırla, adil bir bakış açısı ve tarafsız bir şekilde ilişkisini, iş ortaklığını veya kendisine karşı görünen her durumu inceleme altına alıyor. Zaten 2009 yılından beri bunu yapmakta. Aman dengeler alt üst olmasın, aman birileriyle anlaşmazlığa düşmeyeyim, ayaklarımı sağlam yere basayım diyerek özen gösteriyor. Ancak bugünkü karşıtlık, bir takım insanların veya partnerin sanki inadına üstüne geldiğini bir kez daha farkına vardırıyor. İşte yaşanan bu kutuplaşma sonucu Terazi doğal olarak dengesini kaybedebilir, gerginleşebilir. Bu karşıtlığı bir de karşımızdaki diğer kişi tarafından ele alalım. Partneriniz veya iş yaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Her iki örnek de doğaldır ki, yaşanabilecek bir stresin işaretçisidir. Peki böyle bir durumda ne yapılmalıdır? Öncelikle beraberlik veya ilişkilere bakış açımızı gözden geçirmek, birbirimizin farklılıklara saygı duymak ve ne istediğinizi de iyi anlamak lazımdır. Sizi hangi nedenlerin veya arzuların karşı karşıya getirdiğini iyice anlamak gerekiyor.

27 Eylül Saat 14:10 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, dış dünyada kendinizi ifade ettiğiniz her alanda, davranışlarınız açısından daha net ve daha kararlı olmanız için sizi yüreklendiricidir. Hayatın kendi içindeki döngüsü sürüp giderken, istekleriniz tabi ki önemlidir. Ama bu istekleri gerçekleştirmek için her şeyden evvel, cesaret ve girişim hırsı gereklidir. Kararsız olmak, bir türlü ne yapacağınızı tam olarak bilmemek, rahat ve huzurunuz kaçmasın diye aynı noktada takılıp kalmak kesinlikle yanlıştır. Kendinizi yeniden keşfetmeli, kontrol duygunuzu belirli bir sınırda tutmayı bilmeli, amaçlarınızın farkında olmalısınız. Siz bir birey olarak toplum içinde belirli bir yere sahipsiniz. Kendinize olduğu kadar başkalarına karşı da sorumluluklarınız bulunmakta. Kimi zaman sonunu kestirmeden yaşadığınız ilişkiler veya aldığınız kararlar başınıza sorun olmakta ise, o zaman bunları bu taze enerji altında tekrar gözden geçiriniz. Kendinizi ortaya koyarken, özgüven eksikliği sonucu bir ileri bir geri hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Canlılıktan yoksun bir imaj çizmemeli, başkalarının iradesine saplanıp kalan bir yaşam sürmemelisiniz. Kendinize bir yön çizmeli ve o yön üzerinde sadakat dolu ilişkiler kurmalı, ne kendinizin yaşamı ne de başkalarının yaşamları üzerinde soru işaretleri barındırmamalısınız. Bu taze enerjiler altında yeni bir ilişkiye adım atabilir veya eski ilişkinizle alakalı yeniden düşünme fırsatı bulabilirsiniz.

AKREP burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Akrepler saat 09:30 itibariyle Merkür-Uranüs arasında oluşacak karşıtlık ve ardından Terazi burcunda meydana gelecek Yeniay, Salı gününün iki önemli enerji etkinliğidir. Önce ilkinden başlayalım. Bu karşıtlık ilişki, ortaklık, hayata bakış açınız, bugüne dek yaşanmışlıklar, mücadeleleriniz, bilinçaltınızda birikmiş nice olayların tortusu, gizli ve saklı sancılarınız anlamında bir kez daha yokluyor. Siz arka planda, kimse bilmese de, son iki yıldır hayatınızı belli bir dengeye oturtmak için çabalamaktasınız. Ne yapsanız, özellikle beraberlik anlamında bir türlü rayına oturmayan şartlar nedeniyle, zincirleme problemleri çözmeye uğraşıyorsunuz. Bugünkü karşıtlık doğal olarak kişinin artık bir şeyleri düzeltmekten vazgeçmesi, gerekli ve gereksiz bir takım sorunlardan sıkılarak endişeler altında sağlığının bozulmasına yol açabilir. Peki ne yapılmalıdır? Hep şunu tekrarlıyorum ama, gerçekçi olmalıdır. İlişkisine, bağımlılıklarına, kendine olan sorumluluğu çerçevesinde bakmalıdır. Oluşacak Yeniay bu konuda size destek olabilir. Yeter ki siz, önünüze iyi bakınız. Görmek isteyen, mutlaka görür.

27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, kendinizi yeniden oluşturmak ve içsel dünyanızı yakından ilgilendiren her alanda düzenlemeler yapabilmeniz için etkili olacaktır. Yaşamın sıkıntıları şüphesiz herkes için geçerli, o nedenle, yaşadığınız problemler sadece size ait değil. Herkes kendi payına, farklı bir alanda mücadele vermekte, sıkıntı çekmekte. İstisnalar nasıl kaideyi bozmaz ise, genel olarak herkesi ilgilendiren olumsuz bazı durumlar da bütün insanları kapsamakta diyebiliriz. Öncelikle endişelerden kurtulmayı ve kendi içinizdeki bütünlüğü muhakkak sağlamayı bilmelisiniz. İnancınızı kendinize rehber edinerek, birlik bilinci içinde hareket etmeniz son derece faydalıdır. Kısaca yalnız değilsiniz demek istiyorum. Sıkıntı ve engelleri, olgunlaşmanız için gereken adımlar olarak ele alırsanız, bundan sonrası adına, daha olumlu seçimlerde bulunabilir, kendinizi tanımlama yolunda kuvvet kazanabilirsiniz. Gerçeklerden kaçmak veya birtakım bağımlılıklar yoluyla problemlerden kurtulmak çözüm olmadığına göre, özgüven duygunuzu muhakkak ayakta tutmalısınız. Şüpheler içinde kalarak her şeyi bulanık halde görmek yerine, net bir şekilde saptayarak hareket edebilirseniz, korkularınızın sizi esir almasına izin vermemiş olurusunuz. Ayrıca müdahalede bulunmanızın mümkün olmadığı kayıplar veya yoksunluklar için kendinizi psikolojik olarak dibe vurmaktansa, bütün bunları hayatın bir gerçeği olarak kabullenerek dimdik ayakta durmalısınız.

YAY burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Yaylar günümüz iki önemli enerjinin etkinliği altında başlıyor. Saat 09:30 itibariyle Merkür-Uranüs arasında oluşan karşıtlık ve ardından Terazi burcunda oluşan Yeniay birbirinden farklı ancak bir o kadar ilginç gelişmeleri işaret ediyor. Önce karşıtlık etkisinden söz edelim. Bu görünüm, son iki yıldır her türlü insanla irtibatta bulunarak kendinizi ifade etmenin, hedefinize ulaşmak için verdiğiniz mücadelenin, amacım için gerekli diyerek başkalarıyla ortak olmanın sizin üzerinizdeki sorumluluk yükünü hatırlatıcıdır. Mümkün müdür, insanın hayallerini gerçekleştirmek için bunca savaştan yorgun düşmemesi. Tabiî ki zordur. Ancak şimdi yaşam ona, -Kimseye uymak zorunda değilsin, bildiğin yoldan gitmelisin bağımsız ol ve kır zincirlerini, hayatın gerçek tadını çıkar diyerek ikazda bulunmaktadır. Böyle bir durumda yapılması gereken, tabii ki geldiğiniz noktayı, amaçlarınızı, birlikteliklerinizi, aşkı, yaşamınızı tekrar ele almak gerekiyor. Yani bir anda acil kararlar vermek yerine içinizdeki dürtünün size ne söylemeye çalıştığını incelmek lazım.

27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ileriye yönelik hedefleriniz adına yenilenmek ve tazelenmek anlamında enerjiler sunacaktır. Şimdi sizler, gerçekçi bir bakış açısı altında, abartılara kaçmadan, kafanızın içinde belirlediğiniz hedefleriniz adına girişimde bulunmak için, kendinizi yeniden gözden geçirecek etkiler altındasınız. Kendinizi tanımayı her şeyden önce başarmak zorunluluğunuz var. Özgüven duygunuzu bilmeyen yoktur, siz yaylar son derece pozitif şekilde hayata bakabilen, neşeli ve özgür kimliğe sahip kişilersinizdir. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, kimi zaman detayları gözden kaçırarak ve fazla iyi niyetli davranarak önlem almakta gecikmektesiniz. Bu iyi niyetinizi ve rahatlık duygunuzu kullanan kişileri fark ettiğinizde ise iş işten geçtiği nice zamanlar olmuştur. İşte bugünkü enerjileri arkanıza alarak, gerçekçi anlamda amaçlarınızı gözden geçirmeli, kendinizi dış dünyaya göstermeli, hedefsizlik ve kararsızlıktan uzak durmalısınız. Kesinlikle ekip çalışmaları ve organize yapılan işler açısından etkili enerjilere sahip olduğunuz bugünlerde, inceleyerek, tartarak her şeyi bir kez daha ele alarak, yaşamınız adına adımlar atmaya hazır hale gelmelisiniz. Gelip geçici hevesler, projelerle zaman kaybetmemeli, size yararı olmayan ve hatta bazı zamanlar zarar veren insanlardan uzak durmayı bilmelisiniz.

OĞLAK burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz iki enerjinin etkinliği altında başlıyor. Birincisi sat 09:30 itibariyle Merkür-Uranüs arasındaki karşıtlık. İkincisi Terazi burcunda oluşan Yeniay. Önce ilk enerjiden bahsetmek istiyorum. Mesleki ve toplumsal yaşamınız, otoritelerle olan ilişkiniz, bugüne dek kendinizi geliştirme anlamındaki tüm çalışmalarınızda siz son iki yıldır sürekli olarak ortayı bulmak, insanlarla iyi geçinmek, ılımlı ve nazik davranmak durumundasınız. Sürekli yoğunluk, çalışma hayatının stresi, insanlarla olan ilişkilerde saygınlığı korumak tabii ki kolay değil. İşte bugünkü karşıtlık değişime açık olan bireyin, artık kimseyi idare etmek istemediğinin göstergesidir. Yüreğinizdeki ses, Yeter diyerek sizi kamçılamakta ve sesini çıkar diyerek uyarmaktadır. Ancak sevgili dostlarım, bunu yapmadan önce lütfen derin bir soluk alınız ve öğleden sonra gerçekleşecek Yeniayın size taptaze enerjiler sunarak rahatlatabileceğini düşününüz. Bazen öyle mucizeler yaşanır ki, hiçbir şey sandığınız gibi olumsuz değildir. İsyan etmeden önce olan bitene mantıklı bakmakta fayda vardır.

Sevgili Oğlaklar 27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, meslek hayatınızı tümüyle ilgilendiren alanlarda ve toplumsal imajınızla yakından ilgili konularda, kendinizi ifade etmenizi sağlayıcı taze enerjiler anlamına gelir. Şimdi yazgınıza yön vermek için, hayatın tüm gerçekleriyle baş etmenizi sağlayan özgüven duygunuzu dimdik ayakta tutmanızı sağlamak için, her şeyden önce kimliğinizi cesaretle öne sürmeli ve hiç kimsenin baskısı altında kalmadan hareket etmek adına istekli olmalısınız. Sizler zaten, her zaman kontrollü bir yapıya sahip, her şeyi etraflıca düşünen kişilersiniz. Fakat bazı zamanlar, kendinizi iş hayatının yoğunluğunda öyle bir kaybediyorsunuz ki, sanki yaşam sadece çalışmaktan ibaretmiş gibi bir durum içindesiniz. Oysa hayat zevk almak, keyifli ve huzurlu birliktelikler kurmak ve tabi ki, içinizdeki çocuğu ayakta tutmakla daha mutlu ve daha güzel yaşanabilir. Bu yeniay enerjisi, toplumsal kimliğinizi oturtabilmek açısından da etkili olabilir. Ciddi bir şekilde ilerleyen ilişkiniz evliliğe dönüşerek size toplum önünde yeni bir imaj kazandırabilir, yeni bir ortaklık ilişkisi ile mesleki anlamında yenilebilir veya işinizle alakalı uzun süredir düşündüğünüz bir sözleşme veya anlaşmaya imza atabilirsiniz. Mesleki kariyerinizi ilgilendiren, ne zamandır hayal ettiğiniz bir terfi haberi alabilir, patronlarınızla ilişkilerinizi güçlendirici bağlar kurabilirsiniz.

KOVA burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Kovalar yeni günümüz iki önemli enerjinin ev sahipliğinde geçecek. İlki, saat 09:30 itibariyle Merkür-Uranüs arasındaki karşıtlık, ikincisi Terazi burcunda oluşan Yeniay. Önce karşıtlık etkisinden söz etmek istiyorum. Bu görünüm, yaşamını sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışan bireyin, gerek insanlarla olan ilişkisinde ve gerekse kendini geliştirmesi anlamında ne kadar tarafsız ve adil düşündüğünü, farklı görüşlere saygı duyduğunu, demokratik ve insan haklarına ne denli önem verdiğini, dış dünyaya açılmak istediğini gösteriyor. Kişi gelişim olgusunun gayet iyi bilincinde. Ancak bu kadar iyi niyetli düşündüğü halde, içinde nefes alıp verdiği çevrenin, insanların, ülkenin bu düşünceleriyle yakından uzaktan alakası olmadığını, verdiği mücadelenin, atmak istediği adımların, söylemeye çalıştıklarının birileri tarafından bir türlü anlaşılamadığını görüyor ve doğal olarak onlarla arasına mesafe koyarak uzak durmaya çalışıyor. Bazen de, bugün olduğu gibi yüreğindekileri dışarıya atıyor, gerginleşiyor. Madem ki bu karşıtlık bizlere böylesi hisler yaşatabilir. O zaman bizim de bugün elden geldiğince kendimizi sakinleştirmemiz, kararlarımızı bilinçli bir şekilde ele almamız lazım. Çünkü Yeniay, bize o arzu ettiğimiz dünyayı kurmak için bize yardım edebilir.

Sevgili Kovalar 27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, adı üstünde yeni bir yaşam kurmak için eğitim veya evlilik yoluyla yurtdışına açılmaları anlamında siz Kovalar için destekleyicidir. Eğitim hayatınızın kariyer anlamındaki tüm girişimleri için de bu enerjiden yararlanmak mümkün. Öncelikle son yıllarda sizler de diğer burçlar gibi farklı yaşam alanlarında zorluklar yaşadınız ve hala yaşamaktasınız. Bundan sonrası adına daha sağlıklı ilişkiler yaşamak ve sağlam adımlar atabilmek için her şeyden önce kendi yaşam felsefenizi oluşturmanız gerekmekte. Hedeflerinizin çıtasını yükseltmeli ve ideallerinizi hayata geçirmek için yeni gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Daha doğrusu orijinal fikirlere sahip ve çağın ötesinde düşünen kişiler olarak hedeflerinizi olabildiği kadar yüksek tutmanız menfaatinize olacaktır. Hayatın her an gelişmekte olan ve bir amacı bulunan olgu olduğunun bilincinde, hareket etmeli, geleneksel ve katı kuralları bir pranga gibi ayağınıza bağlamaktan uzak durmalısınız. Sizler özgün ve özgür kimlikte insanlarsınız. Fırsatları yerinde kullanmalı veya fırsatlar yaratmayı bilmelisiniz. İdeallerinizin peşinden koşmalı, her ne olursa olsun yılmamalısınız. Her an yeniye, yeni düşüncelere açık olmalı, sabit görüşlerden ve bakış açılarından uzaklaşmalısınız. Deneyimlere açık olmalı, hata yapmaktan korkmamalı ve hiçbir baskı altında ezilip kalmamalısınız. Kendinizi sırça bir köşk içine hapsetmek yerine, her an ileriye ve bilinmezleri keşfe doğru adım atmaya istekli olmalısınız. Kendiniz dışındaki dünyayı keşfetmeli, gerekirse, o dünyayı yakından incelemek için yolculuklar yapmalısınız. Hep aynı rutin hayatın içinde ve keşmekeşin ortasında ne yapacağını bilmez halde durmak yerine, nasıl kendinizi daha iyi ifade edebilir ve huzur bulabilirsinizi kafanızın içinde oturtmalısınız.

BALIK burcu 27 Eylül 2011 yorumu

Sevgili Balıklar Salı günümüz iki etkili görünümle başlıyor. İlki saat 09:30 itibariyle Merkür-Uranüs arasındaki karşıtlık. İkincisi Terazi burcunda oluşan Yeniay. Son iki yıldır, partnerimiz, iş ortağımız veya farklı konularda işbirliğine zorlanıyoruz. Birileri kepçeyle veriyor bize de tencereyle geri ödetiyor. Bankalarla alakalı borçlar, yükselen faizlerle büyüyor, evinde oturduğumuz kişi, değerinden fazla kira istiyor, borçlarımızı ödemek istiyoruz ancak borcu borçla kapamamamız için sistem bizi zorluyor, şöyle başımızı sokacak bir ev alalım, yatırım yapalım diyoruz astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. İşimizi, sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, ancak kazancımız hak ettiğimizden az oluyor. Sabır sabır diyerek susuyoruz. Ortayı bulmaya çalışıyoruz. Bugünkü karşıtlık etkisi altında, kişi ister istemez yeter diyerek isyan ediyor. Ne varsa aşım kaygısız başım, ancak sizin de bu yaptığınız haksızlıklara boyun eğmeyeceğim diyerek deyim yerindeyse kazan kaldırıyor. Oysaki öğleden sonraki Yeniay, şu borcunuzu alacağınızı doğru bir zeminde hale yola koymanız için size yardımcı olur. Siz de bundan sonra çıkarlarınızı daha iyi korursunuz. Hani derler ya, her şeyde vardır bir hayır diye. Biz de böyle düşünelim, sakin olalım.

Sevgili Balıklar 27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay siz Balıklar için, yaşamın kendi döngüsü içinde gerçekleşen ve sizin elinizde olmayan birtakım olayları (ayrılık, ölüm, hastalık) doğal bir şekilde kabullenmeniz ve her ne olursa olsun, gerçek dünyada, gerçekçi bakış açısı edinmeniz için gerekli olan özgüveni size getirecektir. Ayrıca sizler kendi içinizde yarattığınız pembe dünyanıza ne kadar sığınırsanız sığının, yapmanız gerekenler ve sorumluluğunuzda olan her şey sizi bir şekilde bulur ve halletmeniz için zorlar. Bu zorlamayı talihsizlik olarak görmek, mücadeleden kaçmak demektir. Başınıza gelenler veya gelmiş olanlar sadece sizin için özel hazırlanmış bir senaryo değildir. Herkes kendi yaşam koşulları nispetinde, belki farklı alanlarda bir sürü şeyle mücadele etmektedirler. Onlardan birisi de sizsiniz. Hayata bu şekilde yanaşmanız halinde, günlük yaşamınızı ve ilişkilerinizi daha gerçekçi bir bakış açısı altında düzenleyebilir, böylelilikle sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Unutmayınız ki, seçimlerimiz bir yerde kaderimiz gibidir. Yanlış seçmenin veya yanlış yolda gitmenin mazeretini bulmak kolay ama düzeltmek zordur. Maddi ve manevi şekilde, birilerinden destek görmeden, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz adına size enerji verecek bu yeniay sayesinde gerçekçi bir şekilde, öncelikle finansal hayatınızı, iş ve daha sonra özel ilişkilerinizi tekrar ele alarak düşünmeye başlamalısınız. Kendinizi teslim etmek yerine, bilakis kimliğinizi başkalarıyla olan tüm ilişkilerinizde ifade edebilmeli, sevilmeye ne kadar layık kişiler olduğunuzu öncelikle kendinize sonra da diğer insanlara göstererek, isteklerinizi elde etmelisiniz.

Kendi bildiğiniz doğrularınız, inandıklarınız ve değerlerinizle bir bütünsünüz. Bu bütünlük duygusu içinde olumlu sonuçlar elde etmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER