Habertürk 27.09.2012

27 Eylül günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 27 Eylül 2012 günlük burç yorumunuz...

KOÇ burcu 27 Eylül 2012 yorumu

27 Eylül günlük burç yorumları

Bugün, eğlenceye ve hayatın hafif yanlarına olan meyliniz, ortaklaşa para konularında zorlanmanıza ve inatçı yanlarınızı devreye sokmanıza yol açabilir. Özel hayatınızda tutkularınız devrede olacak.

BOĞA burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Sevdiğiniz insanla ufak tefek sürtüşmeleriniz olabilir. ‘Her şeyi ben biliyorum’ tavrından uzak durmalı, inatçılığı bir kenara bırakarak hareket etmelisiniz. Arkadaşlarınızdan haberleriniz var.

İKİZLER
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Yakın çevrenizle iş konularında anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle karşı cinsle aynı frekansta bulunmanız zor gözüküyor. Bazı ilişkileriniz sağlık konuları yüzünden sekteye uğrayabilir.

YENGEÇ
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Eğlence ve aşk hayatınız ile çocuk alanlarınıza yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir. Tutkuya dayalı bir ilişkiniz varsa sevdiğiniz insanın sizinle aynı frekansta olmadığını fark edebilirsiniz.

ASLAN
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Bugün, ailenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi ve sevginizi kendinize yönelttiğiniz bu dönemde, ailenizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Siz de onları anlamakta zorlanıyorsunuz.

BAŞAK
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Bu biraz da kendinizi geri çekmenizden ve uğraşmak istemeyişinizden kaynaklı olacak. Ruhunuza yakışanı yapmalısınız.

TERAZİ
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Parasal konularda birtakım anlaşmazlıklarınız olabilir. Kadınlarla veya erkeklerle olan maddi ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Harcamalarınız siz hiç istemediğiniz halde artabilir.

AKREP
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Göz önünde olacağınız ortamlarda karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu da iş ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir. Kendiniz için yapmak istediğiniz bir şeyi, işleriniz yüzünden erteleyebilirsiniz.

YAY burcu 27 Eylül 2012 yorumu

İş yaptığınız karşı cinsle olan ilişkilerinizde gerilimler oluşabilir. Seyahat halindeyken veya eğitim esnasında hoşunuza giden bir insanla fiziksel yönü kuvvetli ve gizli bir aşk yaşayabilirsiniz.

OĞLAK burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Arkadaşlarınızla parasal konularla ilgili birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Borç almayın veya vermeyin. Arkadaş ortamınızdan bir insanla şürtüşmeyle başlayan bir ilişki yaşayabilirsiniz.

KOVA
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Özel hayatınızda bazı sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte göz önünde bulunacağınız yerlerde inatçılıktan kaçınmanız gerekecek. Özel hayatınızda sorunlar oluşabilir.

BALIK
burcu 27 Eylül 2012 yorumu

Bugün, iş alanlarınızdaki ilişkilerinizde bazı zorlanmalar ve sürtüşmeler yaşamanız mümkün. İşe dayalı bir seyahat veya eğitim fırsatınız zora girebilir. Karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olun.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER