Habertürk 27.06.2013

27 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün sezgileriniz, ilham gücünüz ve merhametiniz yüksek olabilir. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

KOÇ: Bugün Aslan burcuna geçecek olna Venüs, üç hafta boyunca aşk, çocuk ve yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştirecek. Bu dönemde eğlenecek ve risk almaktan çekinmeyeceksiniz.

27 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Venüs, ev ve aile alanlarnınzda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Sanatsal yönleriniz ortaya çıkacağından tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER: 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarında ise yeni kapılar açılabilir.

YENGEÇ: Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gösterişli eşyalara olan düşkünlüğünüz artabilir.

ASLAN: Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayıp sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Geri planda durduğunuz konularda bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz.

BAŞAK: Kadersel alanınıza giren Venüs'ün etkisiyle ilişkilerinizde zorlanmalar ve fedakarlıklar görülebilir. Bu dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir, gizli saklı işler peşinde koşabilirsiniz.

TERAZİ: Venüs, arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Arkadaşlarınızdan fayda görebilirsiniz. Aktivite ve organizasyonlarınız artıyor.

AKREP: Kariyer ve iş alanınız aydınlanacak. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilirsiniz. Onlardan terfi ya da zam isteyebilirsiniz.

YAY: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızı hareketlendiriyor. Bu alanlarda kendinizi etkili bir şekilde gösterebilir, başarı elde edebilirsiniz.

OĞLAK: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarında özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, banka ödemeleri, stopaj, vergi ,prim alanlarında güzellikler oluşabilir.

KOVA: Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Ortaklı işleriniz varsa aynı koşulla geçerli olacak. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde istediklerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönem.

BALIK: İş, hizmet ve sağlık alanınızda önümüzdeki üç hafta boyunca güzel etkileşimler içinde olacaksiniz. Bu 3 haftalık dönemde aşırı protein tüketiminden kaçının. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER