@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2014

27 Mart 2014 günlük burç yorumları

Öğlene kadar daha rahat ilerleyeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sonrasında sabırlı olmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre Perşembe 15:14 ile Cuma 02:11 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

27 Mart 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Arkadaş çevrenizde bugün hareketlilik görülebilir. Gruplar, dernekler veya cemiyetler içinde olmaktan mutlu olabilirsiniz. Dost sohbetlerinde öğütler dağıtabilirsiniz. Gelecek günlere ilişkin planlar yapabilirsiniz. Eşinizden kazandığınız paralarla ilgili konularda da gelişmelere açık olabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Mesleğinizle, işinizle ilgili konular bugün gündemin ilk sırasına yerleşmektedir. Gelecek günlere ilişkin yaşam hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Prestijinizin, ününüzün, statünüzün önem kazanması muhtemeldir. Kariyer planlaması yapmak için uygun bir gündesiniz. Ancak uygulamaya geçmek için sabırlı olmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Farklı konulara, eğitsel, kültürel alanlara ilginiz artacak. Yabancılarla ilişki kurmak hoşunuza gidebilir. Uzak yollar ya da ülkelerden alacağınız haberler, gelişmeler olabilir. Felsefik görüşlerinizin, inançlarınızın, erdemin öne çıkacağı bir gündesiniz. Hukuksal konulara, kanun ve kaidelere daha özen göstermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Eşinize ait paralarla ilgilendirmek, kar zarar analizi yapmak için iyi bir gündesiniz. Aynı zamanda kredi kartlarınız, primlerinizle ilgili gelişmeler görülebilir. Eşinizle, partnerinizle aranızdaki çekim gücü artabilir. Ortaklaşa alandaki bazı olaylar, günü paylaşımlara açık bir şekilde devam ettirecek.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Eşinize, ortağınıza doğru yönelmeniz gerekebilir. Detay gerektiren konularda danışmanlık almak veya vermek istiyorsanız olumlu enerjiler sizi destekleyecek. Dengede kalmak, uyumu yakalamak için çalışmalısınız. Başkalarının eleştirilerine ve önerilerine açık durmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün boyunca detay gerektiren konularda çalışabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi gözden geçirmeniz, yaptığınız işlerde verimlilik, yararlılık üzerine çalışmanız gerekebilir. Çalışma koşullarınızda hareketlilik göze çarpacak. Sağlığınıza dikkat etmeli, beslenmenizi, diyetinizi kontrol etmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Yaratıcılığınız artacağı, detaylı çalışmanız gereken bir gündesiniz. Çocuklarla ilgilenmek, sanatsal faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Küçük tatiller, eğlenceler için planlama yapabilirsiniz. Risk alma kapasitenizin artması sebebiyle dikkatli olmalısınız. Fazla cesaret yanlış yapmanıza sebep olabilir.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Evinizle, ailenizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlere vakit ayırabilirsiniz. Pratik, yararlı sonuçlar elde etmeniz olası gözükmektedir. Ekoloji, çevre, tarım konularında da fayda beklentisi içeren çalışmalar yapabilirsiniz. Kaynaklarınızı korumak, güvenliğinizi sağlamak için çalışabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Kısa yolculuklar, konuşma, yazışma için uygun fırsatlar elinize geçecek. Mektuplar, dergiler, gazeteler, kitaplarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Telefon konuşmalarınız, mail ve mesaj trafiğiniz artabilir. Yanlış anlamalar neden olmamak için sözcüklerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Kazançlarınızı, maddi kaynaklarınızı değerlendirebilirsiniz. Faydalı, verimli olduğunu düşündüğünüz şeyler satın alabilirsiniz. Ancak büyük alışverişlerden kaçınmanız gerekmektedir. Giderlerinizi, gelirlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Menkul değerleriniz üzerinde çalışma yapabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Kendinizi ortaya koyabileceğiniz, dikkatleri üzerine çekebileceğiniz bir günde bulunmaktasınız. Öne çıkacağınız bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda başlangıçlar yapabilecek güçtesiniz. Doğal yeteneklerinizi rahatlıkla sergileyebilebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Bazı zorlanmalar ve baskılarla karşılaşabilirsiniz. Bazı istekleriniz sizin kontrolünüz dışında engellenebilir. Gizli kalmış gerçekleri öğrenebilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Ama hayır işleri, yardımda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kendinizi yalnız kalıp dinleyebilir, inzivaya çekilebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER