@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.07.2014

27 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Arife günü, bayrama hazırlık yaparken, eskimiş ne varsa atın, yüklerinizden arının. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 27 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

27 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Güzel bir bayram arifesinde olduğumuz bugün yeni işlere başlamak yerine bekleyen işleri bitirmelisiniz. Küçük bir tatil fırsatı yakalayıp sevdiğiniz, özlediğiniz yerlere gitme şansınız olabilir. Evde kalsanız bile kendinizi eğlendirecek konulara kolayca yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız bu güzel günden karlı çıkacak. Sevdiğiniz kişiyle yakınlaşmanız için ideal.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Ramazan Bayramı arifesinde olduğumuz bugün, evinize, ailenize her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. Aile büyüklerinizle bir arada olmak için adım atabilirsiniz. Her ne kadar sorumluluklar size kalsa da birlikte olmanın keyfini çıkarın. Fırsat bulursanız doğada yapacağınız bir yürüyüş sizi köklerinize daha da bağlayacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Keyifli geçmesi beklenen bu bayram arifesinde, yakınlarınıza yapacağınız seyahatler, yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşleriniz, komşularınız, yakınlarınızla birlikte olmanız keyfinizi arttıracak. Sizin için yeni şeyler öğrenmek, bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak, iletişim içinde olmak oldukça heyecanlı olabilir.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Herkese huzur getirmesini dilediğiniz bu güzel bayram arifesinde, masraflarınız artabilir. Doğal olarak yapmanız gereken harcamalar gündeme gelecek. Alışveriş yapmadan önce hazırlayacağınız güzel bir listeyle bütçenizi kontrol edebilirsiniz. Kendinizi şımartmak için bir şeyler satın almamaya çalışmalısınız. Elinizdekilerin değerini bilmeniz iyi olacak.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Keyifli bayram günü arifesinde dikkatleri üzerinizde toplamayı başarabilirsiniz. İsteklerinizi kolayca dile getirebilir, daha rahat hareket edebilirsiniz. Bugün etrafınızdaki kişiler ricalarınızı kırmayacak. Kendinizi şımartmakta haksız sayılmazsınız. Kılık, kıyafetiniz ya da dış görüntünüz için kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün bütün bayram hazırlıklarını yapmak, gereken detaylara önem vermek size kalabilir. Başkalarına yardımcı olmak, herkese hizmet etmek, manevi dünyanızı besleyecek. Fırsat bulursanız ibadete yönelmeniz, dini, uhrevi bir yere gitmeniz bu duygunuzu daha da artıracak. Arındığınızı, yenilendiğinizi hissedebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bayramın gelişi arifeden belli olurmuş, bugün sizin için keyifli, enerji dolu bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilir, gelecek günler hakkında plan yapabilirsiniz. Umutlarınızın yeşereceği, beklentilerinizin artacağı, şansın yakınında olacağınız bugünün kıymetini bilmelisiniz. Dostlarınızdan alacağınız öğütler altın niteliğinde olacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Güzel bayram arifesinde ön plandasınız. İşinizle, mesleğinizle ilgili konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Önemli insanlarla yakınlaşabilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Yöneticileriniz ya da değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak yıldızınızı parlatacak. Ev hayatınızla da göz doldurabilirsiniz. Kısacası, sahnede olduğunuzu bilmeli, saygınlığınızı arttırmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bu bayram arifesini, tatil fırsatı olarak kullanabilirsiniz. Uzak yerlere gitmek, yurt dışına çıkmak ya da keyifli bir deniz yolculuğu yapmak için bundan güzel bir zaman olamaz. Böyle bir fırsat bulamazsanız da şansınız devam edecek. Yeni kişilerle tanışabilir, kendinizi geliştirecek konulara yakınlaşabilirsiniz. İyimserliğinizi, pozitifliğinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Ramazan Bayramı arifesinde olduğumuz bugün, masraflarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Özellikle kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerin daha sonra sorun olmaması için dikkat etmelisiniz. Yakınlarınızla ortaklaşa yapacağınız alışverişlerde ödeme kısmı sizin üstünüze kalabilir. Bu yüzden tedarikli olmanız işinize yarayacak.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bu güzel Ramazan bayramı arifesinde, tek başınıza hareket etmemelisiniz. Eşinizin, partnerinizin görüşlerini almanız, birlikte hareket etmeniz çok yararlı olacak. Ortaklaşa vereceğiniz kararlar size daha çok güç katacak. Birlikteliğinizin şansa dönüşmesi için, karşınızdaki kişiye daha yakın olmalısınız. Birlikten güç doğar.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Arife gününün yoğunluğunu hissedebilirsiniz. Pek çok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Belki ailenizle yapacağınız seyahat için valizleri toplama görevi size düşebilir. Gittiğiniz yerde ihtiyacınız olacak ilaçları, giyeceğiniz rahat kıyafetleri yanınıza almayı ihmal etmeyin. Eğer evcil bir hayvanınız varsa onun ihtiyaçlarını da düşünmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER