@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.12.2013

28 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Kararlı davranmanın yararını göreceksiniz. Sezgilerinizi dinleyerek yol almalısınız. Endişeden uzak durmanız yarar sağlayacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

28 Aralık 2013 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Elinizdeki kaynakları iyi değerlendirmemiz gereken bir gündesiniz. Özellikle parasal konularda risk almadan hareket etmelisiniz. Kendi hesaplarınızı kontrol ederken bu eşinizin gelir, gider dengesini de gözden geçirmelisiniz. Kredi, borç, alacak, vergi, sigorta, prim gibi işlerde kontrollü hareket etmelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün kararlarınızı tek başına vermemelisiniz. Olayların kontrolünü eşinize bırakmanız gereken bir gündesiniz. Eşinizin, partnerinizin isteklerine de ağırlık vermelisiniz. Birlikteliğinizi geliştirmenin fırsatını bulmalısınız. Önemli bir anlaşmaya imza atacaksınız eşinizin fikrini sormanız iyi olacaktır.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün erken kalkmalı, gününüzü hızla planlamalısınız. Pek çok konuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Başkalarını hizmet vermeniz, onlar için çalışmanız gerekeceğinden planlı hareket etmelisiniz. İş bölümü yapabileceğiniz kişiler varsa onlarla yakın olmalısınız. Yanı sıra sağlığınızı, yiyeceğinize, diyetinizi ihmal etmemelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. Hayattan zevk aldığınız konulara yönelmeniz neşenizi arttıracak. Spor yapmaya vakit bulabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, çocuklarınızla eğlenebilirsiniz. Ancak maddi açıdan bu kadar rahat hareket etmemeli, spekülasyonlardan uzak durmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gün boyunca dikkatiniz evde olabilir. Yapmanız gereken işler, ailevi sorumluluklarınız sebebiyle başınızı kaldırmaya vakit bulamayabilirsiniz. Aynı zamanda işinizle ilgili konularda gündeme gelebilir. Aile içerisindeki huzuru yakalamak için üstümüze düşen görevleri yapmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Hızlı hareketli bir güne hazırlıklı olmalısınız. Yakın çevrenizdeki olaylar sebebiyle sinirlerinizin gerilebilir. Kardeş, komşu gibi yakın ilişkilerinizi daha özenle gözden geçirmelisiniz. Vereceğiniz tepki olayları olmadık bir noktaya götürebilir. Dikkatinizi doğru iletişim kurmaya harcamalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Masraflarınızın artacağı bir günden geçmektesiniz. Mümkünse alışveriş merkezlerinden uzak durmalısınız. Yapmanız gereken zorunlu alışverişler varsa satın alacaklarınızı önceden planlamalısınız. Duygusal ihtiyaçlarınız için gereğinden çok para harcamamaya özen göstermelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Kendinize zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizdeki ağırlığın hafiflediğini hissedeceksiniz. Kılık, kıyafet yenilemek, kişisel bakım yaptırmak gibi pek çok konuda adım atabilirsiniz. Doğal olarak ön planda olacağınız için şartları kendimizden yana kullanmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün enerjinizi boş yere harcamamalısınız. Kendi isteklerinize yönelmek isteseniz de şartlar sizin istediğiniz gibi ilerlemeyecek. Geçmiş konular gündeme gelirken canınız sıkılabilir. Şartlara uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. Bugünü hazırlık süreci olarak değerlendirmeli, geri planda kalmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gelecek günleri planlamak için iyi bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerden, arkadaşlarımızdan da yardım alabilirsiniz. Ajandanızı, takviminizi fırsat varken planlamalısınız. Aynı zamanda sosyal çevrenize daha fazla zaman ayırmalı, arkadaşlıklarınızı güçlendirmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
İşinizle ilgili önemli olaylar bugünlerde gerçekleşebilir. Üstlerinizle, yöneticilerinizle diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Size verilen görevi en iyi şekilde yapmalı, saygınlığınızı arttırmalısınız. Sosyal arenada ön planda olduğunuzu fark etmelisiniz. Şimdi geri planda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart)
Hayata daha iyimser bakacağınız bir gündesiniz. Öğreneceğiniz yeni bilgiler sayesinde ufkunuzu genişletebilirsiniz. Olaylara daha üst noktadan baktığınızda fırsatları daha kolay yakalayacaksınız. Maddi ve manevi anlamda büyüme şansı elde edebilirsiniz. Hukuksal ahlaki, dini yada felsefi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER