27.03.2014

28 Mart 2014 günlük burç yorumları

Bugün daha hassas, romantik olabilirsiniz. Çabuk dağılabileceğinizden dikkatli olmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

28 Mart 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugün daha yüksek değerlerinizin, felsefik görüşünüzün, din ve inanç sisteminizin beslendiğini görebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilişkili konularda çalışmalarınız olabilir. Basın, yayın, yurtdışı ve medya alanında hareketliliklerle karşılaşabilirsiniz. Uzun seyahatler ya da ruhsal öğretiler için plan yapabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Ortaklaşa kazançlarınızı sabitlemek istediğiniz bir gün içinden geçmektesiniz. Kaynaklarınızı bir potada toplamak, eşiğiniz, ortağınızın parasından yararlanmak, değerlendirmek için çalışma yapabilirsiniz. Borç ve alacaklarınızı, kredi kartınızı kontrol etmeniz, tutumlu davranmanız yerinde olacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Eşiniz ya da partnerinizle uyum ve denge yakalamak için güzel fırsatlar elinize geçebilir. Eğer kişisel bir danışmanlık almak istiyorsanız, bu olumlu etkilerden yararlanabilirsiniz. Gün boyu ilişkiler, diploması, anlaşmalar ön planda olacak. Bu sayede kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Yanınızda çalışanlardan, elemanlarınızdan yana hareketli ama huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Ofisinizdeki işlerinizi sabitleyip, rahat edebilirsiniz. Sağlığınızla, beslenmenizle ilgilenmek için de olumlu etkiler taşımaktasınız. Evcil hayvanlarınızla beraber olmak sizi sakinleştirecek.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Aşktan yana şanslı bir gündesiniz. Hayattan daha zevk aldığınızı, huzuru ve mutluluğu yakaladığınızı düşünebilirsiniz. Küçük eğlencelere, tiyatro, sinema gibi etkinliklere katılmak için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirirken, hobilerinizle uğraşırken mutlu olabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Eviniz, aile ocağınızla ilgili konularla uğraşırken, kendinizi mutlu ve sakin hissedebilirsiniz. Ailenizden, atalarınızdan kalan konular gündeme gelebilir. Toprakla, bahçeyle uğraşmak isteyebilirsiniz. Fırsat bulursanız piknik yapmak iyi gelecek. Ekoloji ve çevre korumayla ilgili düşüncelerinizi somutlaştırabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Aklınıza gelen fikirleri, düşünceleri somutlaştırmak için güzel bir günden geçmektesiniz. Yazmak, konuşmak ve iletişim günün ana konularındandır. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle veya komşularınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Her türlü trafiğiniz çoğalsa da kendinizi daha rahat ve dingin hissedebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün parasal konular, kaynaklarınız gündeme gelecek. Kendinizi maddi açıdan sağlama alma hissinizle hareket edebilirsiniz. Anlamlı bulduğunuz maddi değerlere, kayıp ve kazançlarınıza ilişkin olaylar gündeme gelecek. Bütçenizi korumanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz yerinde olur.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün doğuştan gelen yeteneklerinizi sergilemek için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Siz de kendinizden emin, mutlu ve sakin bir şekilde ön planda olmaktan mutlu olabilirsiniz. Kişiliğiniz, görünümünüz ya da mizacınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kısacası bugün sizin gününüz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Hayallere, iç aleminize daldığınız, hatta biraz da dağıldığınız bir günde, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gerçeklerden kaçmak, yalnız kalmak da isteyebilirsiniz. Özveri ve fedakarlıkta bulunmanız gereken konulara yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi kapatılmış, kısıtlanmış, mahkum hissedebilirsiniz. En iyisi geride kalmış konuları ele almak olacak.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Uzun zamandır gitmediğiniz bir kulübe, derneğe gitmek, arkadaşlarla bir araya gelmek için oldukça güzel bir gün içindesiniz. İşinizden kazandığınız gelirlerle ilgili olumlu gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Ümitleriniz, gelecek hayalleriniz desteklenecek, beslenecek. Çeşitli öğütler ve nasihatler alabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
İşinizin ön plana gelmesi, toplum içinde kendinizi göstermeniz sizi mutlu edecek. Patronunuz, müdürünüz ya da yöneticinizle ilişkileriniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz, sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Yüksek bir güç gösterebilirsiniz. Performans ve dayanıklılığınızın en üst düzeyde sergilendiğini görebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER