Habertürk 28.01.2013

28 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 28 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 28 Ocak 2013 yorumu

28 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Yeni haftaya, eğlenceli konu ve olaylarla giriş yapacaksınız. Sosyal çevrenizde harcayacağınız enerji, duygusal olarak çabuk sinirlenmenize ve sabırsız hareketler içine girmenize neden olabilir.

BOĞA burcu 28 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşanırken, bu hafta başı ev ve aile hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Kariyeriniz için harcadığınız enerji, aile hayatınızda kolay sinirlenmelere neden olabilir.

İKİZLER
burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Haftaya iletişiminiz ve yakın çevre temaslarınız ön planda olarak gireceksiniz. Uzak çevrenize harcadığınız enerji, sizinle temas halinde bulunan kişilere çabuk tepki vermenize yol açabilir.

YENGEÇ burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Parasal konulara olan ilginiz, bu haftaya girerken yine ön planda olacak. Bugün, parasal işlerinizde kolay tepki vermeye veya sabırsız davranmaya açık olacaksınız. Düşünceleriniz bulanık olabilir.

ASLAN burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Haftaya kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Özel hayatınız veya ortaklı yapılacak işleriniz için harcadığınız enerji, sizi hassas ve sinirli kılabilir.

BAŞAK burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Yapacağınız ve tamamlamanız gereken günlük işlerinize gömülü olacağınız için, haftaya biraz isteksiz ve yorgun başlayabilirsiniz. Bu durum, her şeye kolay tepki vermenize neden olabilir.

TERAZİ
burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Bugün, sosyal çevre aktiviteleriniz ve programlarınız yoğun olacak. Özel hayatınıza harcadığınız enerji, arkadaş ortamlarınızda kolay gerilmenize neden olabilir. Sinirlerinize hâkim olmalısınız.

AKREP
burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Daha çok ev ve aile alanlarınıza ilginizi yönelttiğiniz bu dönem, sizi en çok iş alanlarınızda zorlayabilir. Ailenize harcadığınız enerji, bugün sizi kalabalık yerlerde sinirli ve tepkili kılabilir.

YAY
burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Yakın çevre ve iletişime yönelik konularla, bu hafta, her zamankinden daha çok iç içesiniz. Kafanız hızlı çalışacak. Mesafeli olacak, iş bitirmek isteyecek ve dış ortamlarda kolay tepki vereceksiniz.

OĞLAK burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Haftaya ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Bazı ödemeler gündeme gelebilir. Alacak-verecek dengenizi iyi oturtmazsanız sinirlenmelere açık bir gün geçirebilirsiniz.

KOVA burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Bu hafta, özel hayatınız veya ortaklaşa yapılacak işleriniz devrede olacak. Kendinize dönük olacağınız bu dönemde duygularınızı karşı tarafa açmak sizin için kolay bir şey değil gibi görünüyor.

BALIK burcu 28 Ocak 2013 yorumu

Her şeyi gözden geçirdiğiniz bu dönemde, yapmanız gereken işleriniz ve dünyevi olaylar canınızı kolay sıkabilir. Bugün, iş alanlarınızda kolay sinirlenmeye açık olabilirsiniz. Kontrollü davranın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER