@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.07.2014

28 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Ramazan Bayramı'nız hayırlı, uğurlu olsun. Bugün sorumlulukları ve gelenekleri unutmayın. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 28 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

28 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bayramın keyfini yaşayacağınız bugün, çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Onlarla beraber vakit geçirmek ruhunuza iyi gelecek. Onlar için yapacağınız şeyler beğeni toplayacak. Yaratıcılığınızı gösterip, aile içinde alkışları toplayabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Evinizde, ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Ebeveynlerinizle beraber olmak, onlarla yakınlaşmak size huzur verecek. Onlar için yapabileceğiniz şeyler varsa, üstünde durabilirsiniz. Detay gerektiren konulara yoğunlaşabilir, bazı sorumluluklar alabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Kısa ziyaretler yaparak yakınlarınızla görüşebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bağlantı kurabilir, bayramlarını kutlayabilirsiniz. Alacağınız yeni haberler olacak. Ancak bazılarının gereksiz laflar ve dedikodular olduğunu bilmeli, prim vermemelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bayramın ilk günü masraflarınız artabilir. Yakınlarınıza alacağınız hediyelerde daha mütevazi olmanız yararlı olabilir. Bütçenizi aşan harcamalardan sakınmanız, hesaplı davranmanız yerinde olacak. Dikkat ettiğinizde, isteklerinizi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün. Bayramın güzellikleri, nimetleri sizinle beraber. Doğal olarak öne çıkacağınız, çalışkanlığınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Bunu fırsat bilerek kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bayramda aranızda olmayan kişileri düşünerek hüzünlenebilirsiniz. Geçmiş günlere yönelik duygularınız ve istekleriniz gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmanız, olaylara farklı açıdan bakmanız sayesinde endişelerinizden kurtulabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Kalabalık bir bayram günü sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda ön planda olabilirsiniz. Gereken detayları atlamadan başkaları adına hareket etmek sizi mutlu edecek. Organizasyon yeteneğinizi kolaylıkla sergileyebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Dikkatleri üstünüze çekeceğiniz bir gün. Değer verdiğiniz kişilerle birlikte olabilir, onların beğenisini kazanabilirsiniz. Ancak ikili ilişkiler konusunda ısrarcı olmamızı tavsiye ederim. Daha dengeli davranmaya özen gösterebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Yeni kişilerle karşılaşacağınız, yeni bağlantılar kurabileceğiniz iyimser bir gün. Tanışacağınız kişiler, daha sonraki günlerde işiniz için destek alabileceğiniz insanlar olabilir. Bugün kendinizi geliştirip, olayları bir üst basamaktan görebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bayramda tatil yapıyorsanız, eşinizle beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Birbirinize zaman ayıracağınız, ilişkinizi tazeleyebileceğiniz fırsatlar ortaya çıkabilir. Onun maddi, manevi ihtiyaçlarını düşünebilir, daha yakın olmaya özen gösterebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Eşinize daha yakın olabileceğiniz bir gün. İlişkinizde sorunlar varsa empati yeteneğinize güvenip, daha yapıcı olabilirsiniz. Partnerinize verdiğiniz değer, hemen size geri yansıyacak. Ona yardımcı olmaya çalışmanız, ilişkinizi geliştirebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Bugün bayramın yoğunluğunu hissedebilirsiniz. Pek çok kişiye hizmet etmeniz, yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işleri pratik bir şekilde çözebilir, kendinize has yöntemler geliştirebilirsiniz. Faydalı olmaya özen göstereceğiniz bugün kendinizi de unutmamalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

28 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER