@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.03.2014

29 Mart 2014 günlük burç yorumları

Sezgilerinizin öne çıkacağı bir gündesiniz. İlişkilerde daha duyarlı olabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre cumartesi 15.45 ile pazar 04.54 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

29 Mart 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugün öne çıkmak için acele etmemelisiniz. Şartların oturmasını beklemeli, kontrol edemeyeceğiniz olaylara tepki vermemelisiniz. Arkanızdan dönenlere karşı yapabileceğiniz tek şey soğukkanlılığınızı korumaktır. Beklemede kalmak sonradan atağa geçeceğiniz için enerjinizi toparlamaya yarayacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Farklı hisler beslediğiniz bir güne başlıyorsunuz. Kendinizi özgür, bağımsız hissetmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber olmak enerjinizi artıracak. Sosyalleşmenin üzerinizdeki olumlu etkisini sayesinde gelecek günlere ilişkin planlar yapabilirsiniz. Organize olmaya çalışmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
İşinize, kariyerinize dikkatle eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Siz fark etmeseniz de önem verdiğiniz kişiler sizi izliyor olacak. Hedeflerinizi, projelerinizi üstlerinize sunmak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Sosyal anlamda daha fazla ilgi çekecek, saygınlığınızı artırabilebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak için hedeflerinize yönelebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Yabancı ülkelerle bağlantılarınızı kuvvetlendirmek için bugünü kullanmalısınız. Basın, yayın, medya ya da uluslararası ticaret sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilere daha dikkatli yaklaşmalı, verdiği bilgilerin kıymetini anlamalısınız. Farklı kültürlerle bağlantıda olmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Parasal konular önem kazanacak. Sadece kendi kazanç ve harcamalarınızı değil, eşinizle beraber yaptığınız ortak gelir, giderleri de ciddiye almalısınız. Kredi çekmeniz ya da prim ödemeniz gerekebilir. Kesinlikle risk almadan hareket etmeli, zorunlu değilse uzak durmalısınız. Harcamalarınızı kontrol etmenizi öneririm.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
İkili ilişkiler gün boyu dikkat çekecek. Eşinizle, ortağınızla bağlantınızı güçlendirmelisiniz. Hatta rakibiniz olduğunu düşündüğünüz kişilerle bile daha yakın olmaya çalışmalısınız. Tartışma yaratmamak için taraf olmamaya özen gösterebilirsiniz. Böylece karşınızdakilerin desteğini alabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Yoğun bir gündemle güne başlıyorsunuz. Pek çok iş üstünüze kalabilir. Yardım edecek kişilerin de sorunları çıkabileceğinden, olabildiğince hızlı ve pratik olmalısınız. Ancak sağlığınızı ihmal edecek kadar kendinize yüklenmenizi öneririm. Dikkat etmeniz gereken sağlık, hijyen, diyet gibi kuralları atlamadan hareket edebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün hayatın zevkli ve renkli taraflarıyla ilgilenebilirsiniz. Etrafınızdaki gelişmeler neşenizi artırmaya sebep olacak. Kendinizi daha yaratıcı, enerjik, hayat dolu hissedebilirsiniz. Ancak artan enerjinizle riskli hareketlerden ya da lüks tüketimden, spekülasyondan uzak durmalısınız. Kendinizi göstermek için çok çaba sarfetmeyin, aşka yakın olduğunuzu bilmelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Yapmanız gereken işler sebebiyle karamsarlaşabilirsiniz. Evdeki sorunları görmezden gelmemelisiniz. Aile bireyleri ya da ebeveynleri, işte bile olsanız ihmal etmemelisiniz. Evinize biraz zaman ayırdığınızda, işinizi de daha rahat dengelenebilirsiniz. Güvenlik, yerleşim, ev ve aile gün boyu daha öne çıkacak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik başınızı döndürüp, sinirlerinizi gerebilir. Özellikle duyduğunuz şeylere tepki verirken iyi düşünmelisiniz. Dedikodulara önem vermemelisiniz. Sözlerinizin, imalarınızın da nereye gittiğini bilmelisiniz. Öğrenmek istediğiniz yeni teknolojik bilgiler varsa bugün şanslısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Paranızı, maaşınızı, cebinizdekileri dikkatli kullanmalısınız. Artan masraflara hazırlıklı olmalı, olmadık harcamalara ek bütçe ayırmalısınız. En iyisi alışverişlerden uzak durmak, değerlerinizi artıracak, yeni kazanç yolları aramak olacak. Verimliliğinizi artırmanın yollarını da bulabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Gün içinde kendinize vakit ayırmalısınız. Kişisel bakım bazı için fırsatlar çıkabilir. İsteklerinizi öne almalı, sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Gün içinde yeteneklerinizi, farklılığınızı ortaya koymaktan mutlu olabilirsiniz. Sıra dışı taraflarınızla karşınızdakileri etkilemeyi başarabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER