Habertürk 29.01.2013

29 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 29 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 29 Ocak 2013 yorumu

29 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün, daha çok iş alanlarınız ve hizmet konularınız ön plana geçebilir. Sabah saatlerinde daha dalgın ve karmaşık etkiler altında olabilirsiniz. Gün içinde iş alanlarınızda gücünüz tam çalışacak.

BOĞA burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Birkaç gün boyunca, daha çok aşk hayatınıza ve size keyif veren konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda kafa karışıklığı olabilir. Başkalarından alacağınız haberler sizi mutlu edecek.

İKİZLER burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Evinize ve ailenize yönelik konulara vaktinizi ayırabilirsiniz. İş alanlarınızdaki önemli detayları gözden kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Parasal konularda hesabınız doğru çalışabilir.

YENGEÇ burcu 29 Ocak 2013 yorumu

İletişime, satışa veya reklama dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız birtakım planlar sizi çok mutlu edebilir. Kafa karışıklığı sabah saatlerinde etkili olabilir.

ASLAN
burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Parasal konular ön plana geçmeye başlayacak. Hesabınızı ve kazançlarınızı iyice gözden geçirmelisiniz. İş alanlarınızda destekleniyorsunuz. Sosyal çevrenizde harcamalarınız yüksek olabilir.

BAŞAK burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Bugün, enerjiniz daha rahat akmaya başlayacak. Hayata karşı her zamankinden daha istekli olabilirsiniz. Özel hayatınızda kafanıza takılanları daha gerçekçi bir şekilde ele almaya çalışmalısınız.

TERAZİ burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Bu birkaç gün, biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz. İsteksiz ve yorgun olabilirsiniz. Karmaşa ve dağınıklık, yönünüzü belirlemenizde sizi zorlayabilir. Aile ilişkileriniz açısından şanslısınız.

AKREP burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Sosyal çevre alanlarınız aktif olacak. Arkadaşlarınızla bir arada olmak ve onlarla hayatı paylaşmak isteyeceksiniz. Etkili ve güçlü iletişiminizle önemli işlerinizi kolay ve çabuk halledeceksiniz.

YAY
burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün, kariyer ve iş hayatınız ön planda olacak. Sabah saatlerinde kafanız bir konuya takılı olabilir veya dalgın olabilirsiniz. Parasal konularda duygularınız güçlü çalışacak.

OĞLAK burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Daha çok dış ortamlarda ve değişik insanlarla bir arada olabilirsiniz. Kafanızdaki düşünceler, hayal gücünüzü tetikleyebilir. Maddi konularda hayal gücünüzü kullanmaya çalışmanız gerekiyor.

BALIK burcu 29 Ocak 2013 yorumu

Bugün, özel hayatınız veya ortaklı işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi duymaya daha yatkın olduğunuz bu dönemde, sizi seven insanların bazı sözlerine kulak vermek işinize yarayabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER