Habertürk 29.07.2013

29 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Pazartesi günü bize huzur, güven, keyif vaat ediyor ve haftaya rahat bir başlangıç yapmamızı sağlıyor. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Maddi konularda bugün kolay demoralize olabilirsiniz. Aile hayatınızda sevdikleriniz her konuda sizi destekliyor olacaklar. Bgünlerde para harcama dengesini kurmaya çalışın.

29 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Aile hayatınız ve kendi kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. İş alanlarınızda daha iyi sonuçlar almak ve doğru anlaşılmak için davranışlarınızı yeniden düzenlemeniz işinize yarayacak.

İkizler: İletişiminizin hızlandığı bu dönem, önemli işlerinizde kanalize olmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Maddi konularda bugün hiçbir şey yapmasanız bile şansınız açık olacak.

Yengeç: Bulunacağınız sosyal ortamlarda kendi kişiliğinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşıyorsanız özellikle para konularında hâlâ teredüütleriniz olabilir.

Aslan: Kişisel alanlarınıza yönelmek istediğiniz bu dönem, iş yoğunluklarınızla, kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Başkalarına yardım etmek, geri plan işlerinizi tamamlamak için güzel bir gün.

Başak: Hayatınızın gerçek amacıyla, size sunulanlar arasında bocalamalarınız olabilir. Dış ortamlarda bir arada olabileceğiniz insanlarla çevrenizi genişletebilir, beklenmedik iş imkânları yaratabilirsiniz.

Terazi: Ortaklaşa para konularında bugün moral bozuklukları yaşanabilir. Başkalarından alacağınız desteklerle iş alanlarınızda yeni fırsatlar yaratmaya meyillisiniz, hiç korkmayın ve risk alın.

Akrep: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde kolay moraliniz bozulabilir. Size daha az samimi olan insanlardan alacağınız güzel desteklerle bu ruh halinizden kolay sıyrılmanız mümkün.

Yay: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar ve yapmanız gerekenler arasında bocalayabilirsiniz. Hayatın kontrolünü elinizde hissetmediğinizde panik olabiliyorsunuz. Parasal destekleriniz mevcut.

Oğlak: Hayattan alacağınız keyfi, bugün sosyal ortamlarınızın sorumlulukları aşağıya çekebilir. Özel hayatınızdaki güzel oluşumlar zorlandığınız konuları rahat geride bırakmanızı sağlayacak.

Kova: İş sorumluluklarınız, aile hayatınıza ayırmanız gereken vakitten yiyebilir ama moralinizi hemen bozmamalı, iş alanlarınızda yeni yöntemlerle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Balık: İletişime dayalı konularda moraliniz kolay bozulabilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşündüğünüz anlarda aşktan, varsa çocuğunuzdan ya da sizi seven insanlardan destek alabilirsiniz.


Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER