@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.07.2014

29 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Çalışkanlığınızı, hünerlerinizi göstereceğiniz bir bayram günündesiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 29 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

29 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bayram sebebiyle gündelik işlerinizin yoğunluğu artabilir. Başkalarını ağırlamak, hizmet etmek, servis yapmak durumunda kalabilirsiniz. Detaylarda boğulmamak için size yardımcı olacak kişileri, önceden belirlerseniz organizasyon sorunu yaşamazsınız. Yaptığınız işlerde güzelliğin, şıklığın öne çıkması sizi de sevindirecek.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Bugün bayramın güzelliğini yaşayabilirsiniz. Çocukluğumuzdaki gibi eğleneceğiniz, mutlu olacağınız fırsatlar ortaya çıkabilir. Bir yandan keyifli, neşeli konularla ilgilenirken, bir yandan da ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir. Kendinize güveniniz artabilir, hayattan daha fazla zevk alabilirsiniz. Bu güzel günün keyfini çıkarmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bayramın doğasından yansıyan aile içindeki birlik, beraberlik sizi mutlu edecek. Büyüklerinizle beraber olmak, kendinizi daha değerli hissetmenize sebep olabilir. Hep birlikte aile büyüklerinizden, atalarınızdan konuşabilir, onları yadedebilirsiniz. Aile içindeki huzuru korumaya yönelik hareket etmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bayramlaşma ve yakınları ziyaret gün boyu hareketli kalmanıza sebep olacak. Böylece görmek istediğiniz yakınlarınıza ulaşabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Sizi huzursuz edecek eleştiriler ya da imalara karşı daha kontrollü olabilirsiniz. Kardeşlerinizin, kuzenlerinizin canını sıkan olaylara yardım edebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bayram sebebiyle cömert davranabilirsiniz. Ancak elinizdeki paranın değerini bilmelisiniz. Yapacağınız harcamaların gerekli olup olmadığını gözden geçirmelisiniz. Kişisel istekleriniz için satın almak istediğiniz şeyleri biraz ertelemeniz yerinde olacak. Yakın zamanda daha karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bayramın güzelliğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Şartlar istediğiniz gibi olmasa da bugünü keyifle geçirebileceğimizi düşünüyorum. Kendinize, sevdiklerimize, değer verdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz. Ancak kılı kırk yarmamalı, olaylara daha geniş bakmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Etrafınızdaki insanlar bayramın güzelliğini yaşarken, siz biraz huzursuz olabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir, hatırlamak istemediğiniz şeyler ortaya çıkabilir. Ne olursa olsun tepkilerinizi kontrol edip sakinliğinizi korumalısınız. O zaman rahatladığınızı görebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bayramın kalabalığını, arkadaşlığın sıcaklığını hissedeceğiniz bir gündesiniz. Birliktelikten zevk alabilir, pek çok kişiyle görüşebilirsiniz. Sosyal çevrenizi geliştirmeniz ilişkilerimize de olumlu yansıyacak. Hep birlikte olmaktan mutlu olabilirsiniz. İnsanları organize etmeniz gerekebilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bayram boyunca tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Duygusal konular, ailevi olaylar herkesin içinde yaşanabileceği için ilişkilerinize daha özen göstermelisiniz. Anneniz, annelik gibi konularda iniş çıkışlar yaşamanız olası. Detaylara takılmadan hareket edip, sorunları aşabilirsiniz. Eleştirilere açık olmanız, yapıcı davranmanız sayesinde rahatlayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bugün bayramın iyimser, coşkulu yanı ruhunuza yansıyacak. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştireceğiniz, güzel bağlantılar kuarabileceğiniz fırsatlar ortaya çıkabilir. Yapacağınız turistik ziyaretlerde manevi yerlere de uğrayabilirsiniz. Ruhunuzu yükseltecek, besleyecek alanlara yönelmeniz sayesinde sorunları kolaylıkla aşıp, rahatlayabilirisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Bayramın güzelliğine kapılıp masraflarınızı arttırmamalısınız. Özellikle ortak paylaşımlara açık olduğunuz bugün başkalarının harcamalarını da ödemek durumunda kalabilirsiniz. O yüzden hem nakit paranızı hem de kredi kartınızı daha dikkatli kullanmanızı öneririm.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat - 20 Mart)
Bayram gününü eşiniz, partnerinizle birlikte değerlendirmeye özen gösterebilirsiniz. Olaylar çok da sizin istediğiniz gibi gitmese de, empati yaparak olumlu yaklaşmayı başarabilirsiniz. Birlikteliğinize önem vermeniz sayesinde, kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

29 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER