Habertürk 03.07.2013

3 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Huzur, güven ve keyif arayışınız devam ederken Çarşamba günü bütün bunları hissetmeniz düne nazaran çok daha kolay olabilir. Günlük burç yorumunuz bugün ne söylüyor? Pudra.com'da!

Koç: Bugün hayata bakış açınız biraz sahiplenici olacak. Değerleriniz ve sahip olduklarınızın üzerine düşecek ve onlara zarar gelmemesi için elinizden geleni yapacaksınız.

3 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugün hayatınız tam da sizin istediğiniz gibi akacak. Bu aralar neşelisiniz ama daha fazla sosyal olmaya zaman harcamalısınız. Sadece kendinizi düşünmemeye çalışın.

İkizler: Belki sıcaklardan, belki çok çalışmaktan bugün üzerinizde bir parça da olsa isteksizlik görülebilir. Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sevdiğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız.

Yengeç: Bu hafta istekleriniz ve beklentileriniz artarken, arkadaşlarınızın size yardım edebileceğini görüyorsunuz. İstemekten korkmayın ve planlarınıza sevdiklerinizi de dahil edin.

Aslan: Konulara iyi hazırlandığınız halde hayata karşı bazı şüpheleriniz olabilir. Bugün yardımlaşma, yazma konularında hisleriniz iyi çalışacak, önemli görüşmeler için hazırlıklı olun.

Başak: Bugün hayata karşı umutla ve istekle bakacaksınız. İstediğiniz şeyler olmaya başlıyor. Üzerinizdeki umutsuzluk dalgaları yerini iyi iletişime ve yaşanacak güzel olaylara bırakacak.

Terazi: Bugün banka ve kredi kartı ödemeleri, ortaklaşa harcamalar konusundaki olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İnsanlara ve çevrenize yardım ön planda olacak.

Akrep: Uzak çevrenizdeki kişilerden özel hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek için destek alacaksınız. Özel hayatınızda sahiplenici ve kıskanç tavırlar öne çıkabilir. Mantıklı olun.

Yay: İş ortamınızda rahat harekete geçeceğiniz ve isteklerinizi dile getireceğiniz bir gün olacak. Biraz temkinli adım atmak duygularınızın netleşmesi için yararlı olabilir.

Oğlak: Aşk hayatınızda tutkulu ve inatçı bir âşıksınız. Duygularınızı harekete geçiren, sevdiğiniz insanla anlaşacağınız güzel bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatınıza çok takılmayın.

Kova: Bugün enerjiniz düşük olacağından ev ortamınızda olma arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda üzerinize düşen görevleri yerine getirmeniz istediğiniz tatmini sağlayabilir.

Balık: Yakın çevrenizin işleri, konu ve olayları daha çok ilgi alanınızda olacak. Kısa vadeli planlar ve iş projelerine eğilebilirsiniz. Aşk hayatınızda mantığınızı devreye sokmayı unutmayın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER