@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2014

30 Mart 2014 günlük burç yorumları

Hızlı bir gündeyiz. Akşam doğan Yeniay, yeni ve önemli bir dönemin başlangıcı olacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

30 Mart 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde kişisel bakımınıza, kılık, kıyafetinize, sağlığınıza yönelik işleri yapmanız daha kolay olacak. Kendinizi daha net ortaya koyabilecek, dikkatleri üzerinize toplayabilebilirsiniz.tabii ki ilişkiler de bundan nasibini alacak. Doğal olarak ön planda olacağınız bugünü kendi lehinize kullanmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün boyunca güvenlik ihtiyacınız öne çıkabilir, ancak kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Ters giden işler ahenginizi bozup, tadınızı kaçırabilir. En iyisi olayları akışına bırakmanız, boşa kürek sallamamanızdır. Sonraki günlerde çok gerekecek enerjinizi kendinize saklamalısınız. Sabırlı olmanızın karşılığını görebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Dostlarınızdan duyduğunuz lafları dikkate almalısınız. Belki de aradığınız çözüme ilişkin altın öğütler vermeklerdir. Sosyalleşmeniz sayenizde kendinizi daha iyimser, umutlu hissedebilirsiniz. Gelecek günlere ilişkin planlar yapabilirsiniz. Hatta işten elde ettiğiniz kazançları gözden geçirmek yerinde olacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün sizin için sahnede olma zamanıdır. Kendinizi rahatça ifade edecek, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Saygınlığınızı artırmanın yolunu bulabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde kalıcı başarılar elde etmeyi başarabilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koymak için kararlı olmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yurtdışı bağlantılı işler sayesinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Farklı pencerelerden farklı bir bakış yakalayabilirsiniz. Özellikle internet gibi sınır tanımayan bilgi araçları sizi yeni dünyalara taşıyabilir. Hayatı daha üst basamaktan anlayacak, daha ilahi, Felsefik olarak
değerlendirebilirsiniz. Şartları ileri gitmek için kullanmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Borç, alacak gibi konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Partnerinizden alacağınız desteğe güvenmeden, ayaklarınızın üzerinde ilerlemeniz iyi olacak. Alacağınız riskleri iyi değerlendirmelisiniz. Zorunlu haller dışında cerrahi operasyon gerektiren konulardan uzak durmanız yerinde olur.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün tek başınıza hareket etmeniz pek mümkün olmayabilir. Karşınızdakilere uyum sağlamalı, onların kurdukları plana ayak uydurmalısınız. Duygu birliği yapmanın çok yararını görebilirsiniz. Kendinizi daha güvende, rahat ve konforlu hissedebilirsiniz. Aksi takdirde eleştirilere açık olmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Günü ilk saatlerinden itibaren iyi planlamalı, akışına bırakmadan detayları gözden geçirmelisiniz. Yakınlarınızdan, astlarınızdan destek isteyip, işbirliği ve imeceyle sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Sağlığınızı, hijyeninizi de unutmamalısınız. Hatta beslediğiniz evcil hayvanlarla da ilgilenmek için uygun şartlar oluşabilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde kendinize vakit ayırma şansınız olabilir. Uğraştığınız bir hobiniz varsa güzel şeyler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı yüksek bir seviyede gösterebilirsiniz. Yanı sıra güzel bir film seyredebilir, hoşunuza giden bir gösteriye katılabilirsiniz. Hayatın zevklerine yakın olduğunuz bugünü kendinizi şımartmak için kullanabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Ev içindeki sorumluluklarınız iştekileri perdeleyebilir. Sorumluluklarınızı çözümleyerek daha rahat hareket edebilirsiniz. Özellikle ebeveynlerinizle diyaloglarınızı iyi ayarlamalısınız. İhmal ettiğiniz konulara daha pratik bir şekilde yaklaşmalısınız. Duygularınızı yakınlarınızla paylaşmanız onları da mutlu edecek.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sizin için keyifli olacak. Pek çok ziyaretçi, art arda gelen telefonlar, mesajlar gününüzü hareketlendirecek. Yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Hatta bu hızlı trafikte ne zamandır almak istediğiniz bir şeyleri satın alıp, iyi bir ticaret yapabilirsiniz. Ancak bu hareketlilikle ifadelerinizi kontrol etmeniz yerinde olur.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Maddi konular bugünde gündeminizde önemli bir yer tutacak. Mümkün olduğunca harcama yapmak yerine, gelirlerinizi kontrol etmeli, bütçenizi düzenlemelisiniz. Alışverişlerinizi sonraki günlere ertelemeniz ticari açıdan daha uygun olacak. Bugün kaynaklarınızı korumanız daha doğru olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER