Habertürk 30.01.2013

30 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 30 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 30 Ocak 2013 yorumu

30 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Jüpiter’in düzelmesiyle, yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk ve medya alanlarınızda rahatlamalar görülecek. Bu alanlarda bugün ve sonrasında yeni fırsatlar için hazır durumda olacaksınız.

BOĞA burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal hayatındaki düzensizlikler düzelmeye başlıyor. Parasal konularda önemli kazançlarınız ve fırsatlarınız haziran ayının sonuna kadar devreye girebilir.

İKİZLER
burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Jüpiter’in sizin burcunuzda düzelmesiyle birlikte, bugün itibarıyla hayata karşı şansınız daha da artmaya başlıyor. Hayatın birçok konuda size ışık yaktığını göreceksiniz. Bunun tadını çıkarın.

YENGEÇ burcu 30 Ocak 2013 yorumu

İş ve hizmet evinizin yöneticisi Jüpiter düzelmeye başlıyor. İşlerinizde ve sağlığınızda bu süreç içinde düzelmeler ve rahatlamalar görülebilir. Beklenmedik yerlerden yardım ve destek alabilirsiniz.

ASLAN burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Bugün ve sonrasında, aşk ve çocuk alanlarınızda rahatlamalar görülebilir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlık ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız şanslı bir dönem içinde olacaksınız.

BAŞAK burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Jüpiter’in düzelmesiyle, kariyer ve iş alanlarınızda yeni açılımların ve şansların devreye girdiğini görebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızdaki birtakım sorunlarınız da düzelmeye başlayacak.

TERAZİ burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Yakın çevre alanlarınızın yöneticisi olan Jüpiter düzelmeye başlıyor. Hem seyahat, eğitim ve hukuk alanlarınızda, hem de yakın çevre ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

AKREP
burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Bugün itibarıyla, parasal konularda şansınız ve karşınıza çıkacak fırsatlar artmaya başlayacak. Ortaklaşa işlerinizde parasal konularda kendinizi daha rahat hissetmeye başlayacaksınız.

YAY burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Birkaç aydan beri ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda yaşadığınız ufak tefek sıkıntılar geride kalacak. Gerek kişisel hayatınızda, gerekse özel ilişkilerinizde etkili fırsatlarla karşılaşacaksınız.

OĞLAK burcu 30 Ocak 2013 yorumu

İş ve hizmet alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Bu tarih sonrasında kendinizi iş alanlarınızda daha rahat ve etkili hissetmeye başlayacaksınız.

KOVA burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Hem arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde hem de aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Çocukla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler kaydedebilirsiniz.

BALIK burcu 30 Ocak 2013 yorumu

Sizin kariyer evinizin yöneticisi olan Jüpiter düzelmeye başlıyor. Hem kariyer alanlarınızda hem de ev ve aile alanlarınızda yaşadığınız sorunların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER