@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.07.2014

30 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bayramın son günü detaylarla uğraşabilirsiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 30 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

30 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bayram sebebiyle tatil yapanlar olsa da siz çalışmaya devam edebilirsiniz. Ofis dışında olsanız bile başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. İşleri kolayca toparlayıp, pratik davranarak beğeni kazanabilirsiniz. Detaylara ağırlık vermeniz gerekebilir. İş başa düşmeden daha dikkatli olmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Bugün kendinize zaman ayırabilir, eğlenceli konulara yoğunlaşabilirsiniz. Heyecanlı, güzel, sıcak saatler sizi bekliyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Fırsat bulup sinemaya gidebilir, hoşunuza giden yerleri ziyaret edebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bayramda ailenizle birlikte olmaya devam edebilirsiniz. Evde yapılması gereken işler, sorumluluklar sizi bekliyor olabilir. Başkaları için çalışmaktan zevk alıp, pratik davranabilirsiniz. Evinize dönüp, sevdiklerinizle baş başa kalabilirsiniz. Ailenize zaman ayırmak için bayramı fırsat bilmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Günün ilk yarısında hızlı bir tempo sizi bekliyor. Belki de bayram sebebiyle yaptığınız ziyaretler devam edecek. Başkalarıyla iletişim kurmaktan zevk alsanız da duyduğunuz her şeyi ciddiye almamalısınız. Yakınlarınızdan, komşularınızdan ya da kardeşlerinizden alacağınız öğütleri dinlemelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bayramın son harcamalarını bugün yapabilirsiniz. Ancak gereksiz şeyler satın almamak için kontrollü olmanız işe yaracak. Karlı alışverişler yapmak için acele etmemelisiniz. Cebinizdeki paranın hesabını bilmeli, bütçenizi kontrol etmelisiniz. Masraf yapmaktan kaçınmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Sizin için güzel zamanlar devam ediyor. Bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Sağlık, dış görünüm gibi kişisel konulara ağırlık verebilirsiniz. Daha iyi olmak için adım atabilirsiniz. İlişkilerinizde de gelişmeler olabilir. Kendinizi rahatça ortaya koyabilir, sevdiğiniz insanın ilgisini çekebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bayramınızı sessiz, sakin bir yerde, başınızı dinleyerek geçiriyorsanız, şanslısınız. Tatili fırsat bilip izole olabilir, kendinizi dinlemek için geri planda kalabilirsiniz. Enerjinizi toplamak, yenilenmek için acele etmemelisiniz. Anın tadını çıkarmalı, olayları akışına bırakmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bayramın son gününde arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar dikkat çekici olacak. Hep birlikte hareket etmek ilişkilerinizi de geliştirecek, başkalarıyla yakınlaşmanızı sağlayacak. Etrafınızdaki kalabalığın artmasıyla, sorumluluk almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bayramın sonuna geldiğimiz bugün, ön planda olmaya devam edebilirsiniz. Kendinizi gösterip, başkalarının beğenisini kazanmanız olası. Zarif, güzel ve hoş bir tavır içinde olabilirsiniz. Önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz, saygınlığınızı arttırabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bayramın son gününde iyimserliğiniz üstünüzde olacak. Kendinizi çoşkulu, hevesli hissedebilirsiniz. Dini yerler ya da manevi alanlara yapacağınız ziyaretler coşkunuzu arttıracak, hoş duygular kazandıracak. Yurt dışı veya yabancılarla bağlantınız artabilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bayramın getirdiği rutin dışı harcamalar yüzünden bugün maddi olarak daha kontrollü davranmanız yerinde olur. Özellikle ortaklaşa harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Eşiniz ya da partnerinizin satın aldığı bir şeyi ödemek durumunda kalabilirsiniz. Borç, alacak ilişkisine dikkat etmelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Bayramın son gününde, eşinizle, sevdiğiniz kişiyle daha güzel vakit geçirebilirsiniz. Birlikte yapacağınız organizasyonlarda ona destek olmanız gerekebilir. Detayları ihmal etmeden hareket etmelisiniz. Birliktelikten keyif almanız için biraz daha özen göstermenizi tavsiye ederim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

30 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER