Habertürk 31.01.2013

31 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 31 Ocak 2013 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 31 Ocak 2013 yorumu

31 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün, arkadaş ve sosyal çevre ilişkilerinize dayalı işlerinizde bazı beklenmedik sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Özellikle yakın arkadaşlarınızdan borç almayın ve vermemeye çalışın.

BOĞA burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı sorunlar yaşamaya müsaitsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde sorunlar çıkabilir.

İKİZLER burcu 31 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınızda erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim alanlarınıza dayalı işlerinizde hesaba katmadığınız sorunlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda bazı sıkıntılar ve zorlanmalar oluşabilir. Özellikle çocuğunuza, aşk ve eğlence hayatınız için üstleneceğiniz sorumluluklar, parasal olarak sizi zorlayabilir.

ASLAN burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Var olan ilişkinizde bazı sorunlar oluşabilir. Sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını ve sorumlulukların ağır geldiğini düşünebilirsiniz.

BAŞAK burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Bugün, iş alanlarınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı erkek figürleri ve çalışanlarıyla iletişiminizde tatsız sorunlar ve bazı anlaşmazlıklar oluşabilir.

TERAZİ burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar moralinizi bozabilir. Parasal sorumluluklarınız, bu alanlarınızda bazı sorunlara neden olabilir. Borsada yatırım yapanlar dikkatli olmalı.

AKREP
burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Bugün, yakın çevrenizde aile hayatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınız için alacağınız sorumlulukları, aile büyüklerinizin desteklemediği gibi bir fikre kapılabilirsiniz.

YAY burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Yakın çevre ilişkilerinizde, akraba veya kardeşlerinizden bir erkekle anlaşmakta bugün zorlanabilirsiniz. Ya da iletişime dayalı işlerinizde bazı aksilikler oluşabilir. Sizi zorlamasına izin vermeyin.

OĞLAK burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Bugün, sosyal ortamlarınızda para alışverişlerine girmeyin. Yine paraya dayalı bir işinizde sorunlar ve problemler oluşabilir. İş alanlarınızın aile hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

KOVA burcu 31 Ocak 2013 yorumu

İş alanlarınızda bazı işlerinizde sorunlar ve bozulmalar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabilir, yükümlülüklerinizi yerine getirmekte kendinize dair sorunlar yaşayabilirsiniz.

BALIK burcu 31 Ocak 2013 yorumu

Bugün, seyahat veya eğitim alanlarınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Beklenmedik olayların sizin bazı işlerinizi bozduğunu veya aksattığını görebilirsiniz. Moralinizi bozmamaya çalışın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER