@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.07.2014

31 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Akşama kadar detaylarla uğraşmanız gereken bir gündeyiz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 31 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

31 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Güne erken başlamak yararınıza olacak. Pek çok şeyi bir arada yapmak durumunda kalacağınızdan hızlı hareket etmelisiniz. Ancak kendinizi ihmal etmeden sağlığınıza da yatırım yapmalısınız. En azından gündelik hijyeninizi, diyetinizi aksatmamalısınız. Akşam eşinizle fikir birliği yapmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Günün getirdiği sorumlulukların altından kolayca kalkarak kendinize vakit ayırabilirsiniz. Kendinizi daha yaratıcı, sanatsal ya da keyifli hissedebilirsiniz. Çocuklarla birlikte zaman geçirebilir, neşenizi artırabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren yoğunluğunuz artacak. Birilerini ağırlayabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Evinizdeki sorumlulukları fark etmeli, üstünüze düşeni gerçekleştirmelisiniz. Özellikle aile büyüklerinizle ilgili yapmanız gerekenleri ihmal etmemelisiniz. Evdeki güven ve huzuru sağlamak için yapıcı olmalısınız. Akşam olduğunda kendinize zaman ayırabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, spor yapabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Yakın çevrenizden gelen geri bildirimleri değerlendirmek durumunda olduğunuz bir gündesiniz. Kardeş, komşu ya da kuzen gibi yakınlarınızla sıkı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yakın yerlere gitmeniz, bazı ziyaretler yapmanız da gerekebilir. Akşam saatlerinde ise evinize, ailenize zaman ayırabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Günün büyük bir kısmını maddi konuları düzenleyerek geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken bütçeyi, fizibiliteyi ihmal etmemelisiniz. Kaynaklarınızı iyice kontrol ettiğinizde karlı çıkmanın yollarını bulabilirsiniz. Akşam hayatınızdaki konular da değişecek. Yakın çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Kişisel konuların öne çıktığı bugün kendinize yatırım yapmanın önemini anlamalısınız. Başta sağlığınız olmak üzere isteklerinizin üzerine gitmelisiniz. Kendinizi yenilemenin fırsatlarını iyi değerlendirmelisiniz. Akşam saatlerinde ise daha çok maddi konulara ağırlık vermelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Günün ilk kısmını çok rahat geçireceksiniz. Engel olamayacağınız olaylara endişe duymak yerine, enerjinizi saklamalısınız. Arınmak, temizlenmek için geri planda kalmalısınız. Ancak akşam saatlerinde, her şeyin yoluna girdiğine şahit olup rahatlayabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Arkadaşlarınıza vakit ayırdığınız takdirde size ışık tuttuklarına şahit olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için sosyalleşmek ruhunuza iyi gelecek. Kollektif hareket etmenin şansını yakalayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren geçmiş konular gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumanızı öneririm.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Güne hedeflerinize konsantre bir şekilde başlamalısınız. Özellikle işte yapmanız gereken sorumlulukların üstüne gitmelisiniz. Üstleriniz, yöneticileriniz sizi gözlüyor olacak. Saygınlığınızı artırmalısınız. Akşam üstü üzerinizdeki baskı azalacak, sosyalleşmeye başlayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Uzak yerlerdeki bağlantılarınızı güçlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi geliştirmenin yollarını aramalısınız. İthalat, ihracat ya da basın, yayın alanına yoğunlaşabilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız taramalardan bile yararlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde öğrendiklerinizi işe taşıyabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Ortak paylaşımlara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle eşiniz, ortağınızla daha yakından ilgilenmelisiniz. Maddi konularda daha dikkatli olmalı, borç, alacak ilişkilerini gözden geçirmelisiniz. Risk almadan hareket ettiğiniz takdirde akşam saatlerinden itibaren rahatlayabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Eşinizin ya da ortağınızın üstünüze yüklediklerini sabırla taşımanız gereken bir gündesiniz. Yalnız olsanız bile tek başınıza hareket edemeyebilirsiniz. Başkalarına ayak uydurmak sizi zorlasa da anlayışlı olmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren daha derin, gizemli konular gündeme gelebilir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

31 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER