@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.08.2014

4 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Bugün Pazartesi sendromu yaşamamak için hazırlıklı olmalı, daha kararlı hareket etmelisiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 4 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

4 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün parasal konulara özen göstermeniz gerekebilir. Ortak giderleriniz ya da yatırım projeleriniz öne çıkabilir. Bazı düşünce ayrılıklarına rağmen, kararlı olabilirsiniz. Ortağınızın maddi durumu ile ilgili gelişmelerde ani kararlardan kaçınmanız da sizin lehinize olabilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
İlişkilerinizi etkileyebilecek olaylar gündeme gelebilir. Ortak iş yapmak için hareket edebilir, imzalayacağınız kontratları inceleyebilirsiniz. İstediğiniz şartları elde etmek için yeni fikirlere açık olmalısınız. Ortağınızın önerileri doğrultusunda yeni bir yol bulabilirsiniz. Eşiniz, partnerinizle ilgilenmeniz düşündüğünüzden yararlı olacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Tüm dikkatinizi detaylı işlere yöneltebilirsiniz. Pratik, verimli davranarak hünerlerinizi gösterebilirsiniz. Ofiste yeni düzenlemeler dikkat çekebilecek. Sizi yorabilecek bu tempo karşısında sağlığınıza özen göstermelisiniz. Sizinle çalışan kişilerle daha yakından ilgilenmeniz başarınızı artıracak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Son derece iyimser ve girişken olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Pek çok konuda yeni fırsatlar elde edebilir ve çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yeni hobiler edinerek boş zamanlarınızı doldurmak sizi mutlu edebilir. Duygusal ilişkilerinizde ılımlı ve toleranslı olmanız gerekebilir. Bu sayede aşk hayatınızdan daha çok keyif alabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugün daha sıkı çalışmanız ve duygusal alanda kendinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Ailevi konular gündeminizi fazlasıyla doldurabilir. Bu yoğunluk arasında işle ilgili konuları takip etmekte zorlanabilirsiniz. Yakınlarınıza daha çok zaman ayırma ihtiyacınız nedeniyle, iş ve ev arasında denge bulmanız zorlaşabilir. Sabırlı olmakta fayda görebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Yakın çevrenizde olup bitenler ve iletişim konuları öncelik taşıyacak. Özellikle yakınlarla ilgili işleriniz çok fazla zamanınızı alabilir. Gün boyunca iletişim konuları ve konuşmalar ön planda olacak. Daha fazla sık yolculuk yapabilir ve sorumluluk üstlenebilirsiniz. Birden ortaya çıkan konulara çözüm bulmak için zorlanmayacaksınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Elinizdeki kaynakları ve maddi durumunuzu daha iyi değerlendirmeli, şartlara göre davranmalısınız. Bu alandaki düşüncelerinizi yenilemek ve yeni yatırım planları yapmak isteyebilirsiniz. Para kazançlarınızı artırmak için daha fazla çaba göstermeli ve ani giderleriniz üzerinde düşünmelisiniz. Beklenmedik masraflar için yedek plan yapabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bugün doğal olarak ön plana çıkacağınız, kendinizi göstereceğiniz şartlar söz konusu. Sizin için önem taşıyan konular artık netlik kazanıyor ve sizi harekete geçiriyor. Bugün her konuda etkin olabilirsiniz. Kişisel konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. Olayları istediğiniz yöne kolaylıkla çekmeniz mümkün.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bazı nedenlerden dolayı hızlı ilerleme olmayabilir, biraz beklemek durumunda kalabilirsiniz. Koşulları sabırla karşılamalı ve kabullenmelisiniz. Boşu boşuna depresif davranmamalısınız. Şartlar sizi destekleyene kadar sabır göstermek umduğunuzdan daha iyi gelecek. Kaybettiğiniz zamanı hızla kazanabilirsiniz. Bugün beklemede kalmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bugün pek çok şeyi halledebilirsiniz. Kendinizi kolayca motive edeceğiniz ve dostluklardan çok şey öğreneceğiniz şartlara ulaşıyorsunuz. İçinde yer alacağınız takım çalışmasında başkalarının dikkatini çok kolay çekebilirsiniz. Dostlarınızın fikirlerinden yararlanmalısınız. Sosyal olanaklarınızı genişleteceğiniz imkânları iyi değerlendirmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
İş hayatındaki gelişmeler öncelik taşımaya devam ediyor. Kendinizi daha çok gösterme ihtiyacı duyabilirsiniz. Artan sorumluluklar ve süregelen işlerinizi hızlı biçimde halledebilirsiniz. Mesleki konularda başarıya yakınsınız ama daha fazla rekabet içine girmeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan ilişkilerinizde kontrollü olmanız fayda sağlayacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Kendinize olan güveniniz bugün artıyor. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirmek ve hayatınıza yenilikler katmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız yolculuklar size yeni fırsatlar getirebilir. Düşüncelerinize zenginlik katan girişimleriniz konusunda destek görebilirsiniz. Farklı görüşleri olumlu yanlarıyla ele almalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER