@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.04.2014

4 Nisan 2014 günlük burç yorumları

İletişim dolu bir gündeyiz. Pek çok yeni bilgi gündeme gelip kafanızı karıştırabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

4 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde pek çok kişiyle görüşebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerden, telefon konuşmalarından ya da toplantılardan farklı bilgiler öğrenebilirsiniz. İletişim gücünüzü göstermeniz yararlı olacak. Kısa seyahatler ya da komşuluk ilişkileri de kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Elinizdeki parayı, bütçenizi, maaşınızı kontrol etmeli, harcamalarınızı azaltmalısınız. Yapacağınız alışverişleri iyi belirlemeli, ihtiyacınızdan fazla şeyler satın almamaya özen göstermelisiniz. Elinizdekileri korumalı, hatta artırmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Kendinizi, yeteneklerini doğal olarak ortaya koyacak, bakışları üstünüze toplayabilirsiniz. Yakın çevrenizi ilgisini çekebilirsiniz. Ancak sağlığınızı da ihmal etmemeli, olumlu koşulları iyi değerlendirmelisiniz. Bugün kendinizi için başlatacağınız şeyler uzun soluklu olacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Hayatın karmaşası sizi yorabilir, endişelerinizi artırabilir. Kontrol etmekte zorlanacağınız olaylar üzülmenize sebep olabilir. Ancak olayları akışına bırakıp, kontrol etme arzunuzu baskılayabilirseniz, korkulacak bir şey olmadığını görebilirsiniz. Enerjinizi manevi konulara yöneltmelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Sosyal platformlar içinde olmaktan zevk duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak yararlı olacak. Onlardan gelen öğütleri ciddiye almanız gelecek günlerde yapacağını projeler için önem taşıyacak. Birlikte hareket etmenin keyfini çıkarmalısınız. İyimserliğiniz bir çok kişinin dikkatini çekebilir.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Kariyeriniz, işiniz için elinizden geleni yapmalısınız. Ne zamandır ihmal ettiğiniz hayat planlarını revize etmek, yenileri için adım atmak uygun olacak. Önemli kişilerle bir arada olabilir, önemli haberler alabilirsiniz. Ne kadar büyük düşünür, hareket ederseniz o kadar yararlı olabilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde hukuksal konular da gelişmeler olabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, olayları farklı açıdan değerlendirebilirsiniz. Daha iyimser, olumlu ve girişimci olabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar ya da uzak yollarla ilgili de değişiklikler gündeme gelebilir. Her anlamda kendinizi geliştirmek için adım atmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Gün içinde borç, alacak gibi maddi konular gündeme gelebilir. Eskiden kalmış vergi, sigorta, prim gibi ödemeleri kontrol etmeniz yerinde olur. Yalnız değil, birileriyle beraber hareket ederseniz ortak harcamaların üstünüze kalmaması için hesapları iyi tutmalısınız. Zararlı çıkmamak için iyimserliğinizi abartmamalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Dikkatinizi eşinize vermeniz yararınıza olacak. Tek başınıza hareket etmek yerine ortak karar almak işlerinizi kolaylaştıracak, sizi rahatlatacak. Ortaklaşa çalışıyorsanız ortağınıza da önem vermelisiniz. Kısaca gün içinde karşı tarafın nabzını tutmak durumunda kalabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün sağlığınız için yapmak istediklerinizi ön plana almalısınız. Gerekli kontrolleri yatırmak sağlığınıza destek olacak, endişelerinizi geri de bırakmanıza yarayacak. Bir yandan da gündelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız ya da çalıştığınız ortamı düzenlemek için pratik olmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Kendinizi göstermek için fırsatlar sizden yana olacak. Hobi ve sanat gibi kişisel uğraşlara zaman ayırabilebilirsiniz. Spor yapabilecek, isteklerinizle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olabilir. Bugün hayatın tadını çıkarmaya özen göstermeli, ancak abartılı davranmamalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
İşte yoğun çalışsanız bile dikkatinizi eve vermeniz gerekebilir. Yapmanız gereken işleri hızla yerine getirmeniz sizi rahatlatacak. Ailenizin, ebeveynlerinizin ihtiyaçlarını görmezden gelmemelisiniz. Biraz kendinize vakit ayırma şansınız olursa evde zaman geçirmek iyi gelecek.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER