Habertürk 04.01.2013

4 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 4 Ocak 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 04 Ocak 2013 yorumu

4 Ocak 2013 günlük burç yorumları

Sosyal ortamlarınızda ve iletişime dayalı işlerinizde harekete geçmek sandığınızdan kolay olabilir. Özel hayatınızın detaylarına odaklanmak isteyebilirsiniz. Bugün keyfiniz yerinde olacak.

BOĞA burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Bugün, parasal konularda ve iş alanlarında şansınız yüksek çalışacak. Harekete geçmeniz gereken işleriniz için güzel bir gün. Parasal konularda istediğiniz türden gelişmelerin yaşanması olası.

İKİZLER burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Bugün, geleceğinize yönelik işlerinizde hayat sizi bir başka destekliyor olacak. Kendinizi harekete geçmeniz gereken konularda enerjik hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız değişik kapılar açabilir.

YENGEÇ burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik yerlerden destekleriniz olabilir. Bu birkaç gün boyunca evinize ve ailenize kanalize olabilir, dış dünyaya kapılarınızı kapatabilirsiniz. Bir olaydan sıyrılacaksınız.

ASLAN burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Bugün, özel hayatınızda şans sizden yana olacak ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacak. Harekete geçmeniz gereken yerlerde çevrenizden ve arkadaşlarınızdan destek ve yardım alacaksınız.

BAŞAK burcu 04 Ocak 2013 yorumu

İş hayatınızda, kariyerinize yönelik oluşumlarda şans hiç olmadığı kadar sizden yana olacak. İş alanlarınızda şanslı etkilere sahipsiniz. Parasal gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edecek.

TERAZİ burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerde önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hızlı ve etkili hareket ederek, işlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi canlı ve mutlu hissedebilirsiniz.

AKREP
burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Bugün, ev ve aile hayatınıza dayalı ortaklaşa harcamalarınızda güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Gün içinde canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. İletişiminiz sizi rahat bırakmayabilir.

YAY
burcu 04 Ocak 2013 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde şanslı etkilere sahipsiniz. Yine akrabalarınız, kardeşleriniz ve eşinizle beraber güzel planlar ve olaylar devreye girebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

OĞLAK burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Bugün, parasal konularda önemli şanslarınız devreye girecek. Kendinizi mutlu ve çok enerjik hissedeceksiniz. İş ve kariyer alanlarınızda göz önünde olmak hoşunuza gidebilir.

KOVA burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Gün içinde, aşk hayatınızda şanslı etkileriniz olacak. Hayatı keyifli algılayacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde şans sizden yana olabilir. Değişik insanlarla bir arada olabilirsiniz.

BALIK burcu 04 Ocak 2013 yorumu

Bugün, ev ve aile hayatınıza istediğiniz ilgiyi yöneltebilirsiniz. Eviniz için yapacağınız işler ön planda olacak. Ortaklaşa para işlerinizde dikkatli adımlar atmaya çalışın, yoksa üzülebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER