@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.01.2014

4 Ocak 2014 günlük burç yorumları

Akşam saatine kadar olayları akışına bırakmanız yerinde olur. Mücadeleye girmek yerine empati kurmaya çalışmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Türkiye saatine göre Cumartesi 03:47 ile 18:59 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

4 Ocak 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Arkadaşlar, gruplar arasındaki hareketlilik bugün de devam edecek. Bazı zorlukları aşmanız gerekebilir. Akşamüstü ise bazı gizli konuşmaların şahidi olabilirsiniz. Arka plandaki hareketlilikler dikkatinizi çekebilir. Kendinizi değil de, diğer insanları düşünerek herkese yardım etmek, özveride bulunmak isteyebilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
İşinizdeki hareketlilik günün ilk saatlerinde daha yoğun ve zorlu geçebilir. Sorumluluklarınız ve hedeflerinize ulaşmak için adımlar atmaya devam edebilirsiniz. Akşamüstü ise arkadaşlarınız, dahil olduğunuz gruplardaki hareketlilikle karşılaşabilirsiniz. Çözümlemeniz gereken konular önünüze gelebilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Yurtdışı ülkelerle, yabancı kaynaklarla ilişkileriniz devam ederken, bazı pürüzleri aşmanız gerekebilir. Her şeyin sakin ve ağır hareket ettiği bu saatler, akşamüstü yerini daha hızlı, ama tam istenilen etkiyi yaratmayan saatlere bırakacak. İşinizle ilgili çözmeniz gereken olaylarla uğraşabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Borç, alacak konularıyla uğraşacağınız bir güne başlayabilirsiniz. Kredi hesaplarınızdaki bazı zorlukları çözümlemeniz gerekecek. Akşamüstü eğitim, öğretime daha açık bir hale gelebilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yeni adımlar atmaktan kaçınmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Güne karşınızdaki insanlara daha değer vererek, uyum yakalamaya çalışarak başlayabilirsiniz. Ama küçük zorluklarla, dağılmalarla karşılaşmanız oldukça olasıdır. Akşamüstü rotanız, ortaklaşa paralarınıza doğru kayacak. Yeni bir adım atmadan, mevcut borç, alacak, prim gibi konuları ayarlayabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün hizmet alıp, hizmet verdiğiniz her türlü olayla karşılaşarak başlayabilirsiniz. Olaylarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. mümkün olduğunca sağlığınıza, hijyeninize dikkat etmelisiniz. Akşamüstünü eşiniz, partnerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili konularda da hareketlilik görebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Hayattan zevk almaya devam ederken bir takım kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızın sorumlulukları gündeme gelebilir. Akşamüstü ise ofisiniz, çalışma yeriniz veya alanınız üzerine odaklanabilirsiniz. Günün sonunda, detay gerektiren, tamamlanması gereken konulardan yana şanslı, yeni başlayacak konulardan yana şanssızsınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Ailenizle, evinizle ilgili konularla ilgilenmeye devam edebilirsiniz. Mücadeleye devam edecek, ama bazı kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Akşamüstü zevk aldığınız konularda, hobilerinizde veya sporla ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda, son düzenlemeleri yapmalı, yeni kararlar almamalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konularda gelişmeler devam edecek. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşamüstü ailenizle ilgili konularda konuşabilirsiniz. Evinize, güvenliğinize odaklanabilirsiniz. Atalarınız, geçmişiniz hakkında bazı bilgiler edinebilirsiniz. Eviniz için yeni adımlar atmamanız uygun olur.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Güne devam eden parasal konularla başlayabilirsiniz. Bazı zorluklar ya da hayal kırıklıklarına yol açacak gelişmeler olabilir. Akşamüstü kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizle, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle karşılaşabilirsiniz. Hareketlilik artarken, motivasyonunuz azalabilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Kendinizi göstermeye devam edebilirsiniz. Ancak bir yandan da ailenizdeki zorluklarla mücadele edebilirsiniz. Ev ve iş arasında kalmak sizi zorlayacak. Akşamüstü gündeminizde bütçeniz, kaynaklarınız olacak. Harcamalarınızın artmasıyla kendinizi güvensiz, yorgun hissedebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Güne geri plandaki işlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Yalnız başınıza çalışmaya devam edebilirsiniz. Akşamüstü, iletişimle ilgili sorunları aştıktan sonra, kendinizi ön planda bulabilirsiniz. Ancak yeni adımlar atmak için uygun bir günde bulunmuyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmalı, dişinizi sıkmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER