@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.08.2014

5 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Günün ilk kısmı biraz ağır geçse de öğleden sonra rahatlayacaksınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 5 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

5 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Ortaklaşa gelirlerinizde almış olduğunuz kararlar yerini buluyor. Kredi, borç, prim kaynaklarıyla ilgili yaptığınız düzenlemeler aile dinamiklerinize uymayabilir. Gün boyunca daha derin düşünmeniz, yavaş hareket etmeniz gerekebilir. Öğleden sonra daha iyimser ve enerjik bir motivasyon içinde olabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Güne eşinizle, ortağınızla ilgili konulardaki hareketlilikle başlayabilirsiniz. Ancak yaşayacağınız bazı ailevi sorunlar sizi hareketsiz, pasif bırakabilir. Ani duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Risk alacak girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Öğleden sonra ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular gündemde olabilir. Tehlikeden uzak durmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Günlük işlerinizi rutine koymaya çalışırken iyice dağılabilirsiniz. Hızlanan bu trafik sebebiyle yanlış anlamalara engel olmalısınız. Beklenmedik çıkışlarda bulunmanız olayların sonuçlanmamasına yol açabilir. Öğleden sonra eşinizle birlikte olmaktan zevk alacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Eğlenceler, sanatsal faaliyetler, partiler gün boyu devam edecek. Ancak parasal konularda dikkatli olmanız, fazlaca harcamadan kaçınmanız gerekebilir. Ani gelişen olaylarsa bunu pek mümkün kılmayabilir. Öğleden sonra detaylı çalışmalar gerektiren konularda, yaratıcı esinler alabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Aileniz, ebeveynlerinizle uğraşmak sizi yorup, zorlayabilir. Kendinizle ilgili yapmak istediklerinizin engellendiğini düşünerek sinirlenebilirsiniz. Gün boyunca bazı işlerin bir türlü sonuçlanmadığını görebilirsiniz. Süre gelen bu durum öğleden sonra değişecek. Hayattan daha zevk alır hale gelebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Oldukça yüklü iletişiminiz ve trafiğiniz bütün enerjinizi adeta emebilir. Sözlerinize ve hareketlerinize dikkat etmezseniz bazı kayıplara sebep olabilirsiniz. Zorlu geçen günün öğleden sonrasında daha rahatlayabilirsiniz. Eviniz ve aileniz sizi kendinize getirecek neşe kaynağınız olacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Gün içinde maddi konulardaki hareketlilik devam edecek. Verdiğiniz ekonomik kararların gelecek planlarınızı zorlamamasına özen göstermelisiniz. Ani harcamalardan kaçınmanız yerinde olur. Ancak öğleden sonra yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alabilirsiniz. Yakınlarınızla sohbet iyi gelecek.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Kendinizi göstermeye devam edeceksiniz, ancak abartıdan uzak kalmanızda yarar var. İşinizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz. Gün içerisinde işlerin istediğiniz gibi gitmemesinden rahatsız olabilirsiniz. Enerjiniz ve keyfiniz öğleden sonra yerine gelecek. Böylece daha ekonomik konulara odaklanabileceksiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Kendinizi oldukça yorgun ve gergin hissedebilirsiniz. Yaşam enerjiniz sanki alınmış gibi. Gün içerisinde kadersel şekilde engel olamayacağınız konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun sizi öfkelendirmesine izin vermemelisiniz. Öğleden sonra daha rahat başlayacak, neşelenip ve kendinizden emin bir hal alabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Arkadaş çevreniz ya da gruplar içinde aniden gelişen, mücadele gerektiren konular sizi adeta çaresiz bırakacak. Sinirlerinize hakim olmalı, ani ve kırıcı tepkilerden uzak durmalısınız. Öğleden sonra benlik duygunuzun iyice gelişmesi hatalar yapmanıza sebep olabilir. Olayları endişe etmeden akışına bırakmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
İşinizle, mesleğinizle ilgili konularda toplum önünde olmaya devam edebilirsiniz. Ancak eşinizden veya karşınızdaki kişilerden gelecek olay eleştirilere de açık olmanızı gerektiriyor. Haklı sebeplerle size itiraz ediyor olabilirler. Öğleden sonra dostlarınız, arkadaşlarınız yardımınıza yetişip sizi neşelendirecek.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
İyimser düşünmek, kendinizi maddi manevi geliştirmek için attığınız adımlar, gündelik işlerinize zarar verebilir. Yurt dışı, yüksek öğrenim gibi daha üst konulardaki beklentileriniz gündemde olacak. Bazı kararsızlıklar ya da belirsizlikler yaşamanız, sağlığınızı tehdit edebilir. Öğleden sonrayı daha yüksek enerjiyle hedeflerinize yönelerek tamamlayabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

5 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER