@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.04.2014

5 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Etrafınızla iletişim içinde olduğunuz bir gün sizi bekliyor. Alışveriş ve ziyaretler artabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre Cumartesi 00:31 ile Pazar 01:40 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

5 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik keyfinizi artırsa da, iletişim sorunlarıyla huzursuz olabilirsiniz. Özellikle kardeşinizin, komşunuzun ya da yakın bulduğunuz kişilerin söylediklerini eleştiri olarak algılayabilirsiniz. Ancak olayları iyi analiz etmeli, yargılamadan önce haklılık payını düşünmelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde harcama yapmadan önce bir kenara çekilip, bütçenizi gözden geçirmeniz, hesaplarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Böylece kaynaklarınızı daha verimli, yararlı bir şekilde değerlendirirsiniz. Fayda, zarar ilişkisine göre yapacağınız alışverişlerden daha keyif alabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Yeteneklerinizi doğal olarak ortaya koyacak, beğeni toplayabilirsiniz. Ancak kişisel konularla ilgilenmelisiniz. Başta sağlığınız olmak üzere, kılık, kıyafet ya da kişisel bakıma zaman ayırmanız yararlı olacak. İlişkilerinizi düzenlemek için kendinizden başlamak en doğrusu olacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün daha sabırlı olmalı, olayları geniş açıdan değerlendirmelisiniz. Hayatın üstünüze geldiğini düşünmeniz normaldir. Ancak sabrınızın denendiğini fark ettiğinizde rahatlayabilirsiniz. Dış dünyayla savaşmak yerine içinize dönmeli, manevi konulara ağırlık vermelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Etrafınızın kalabalıklaşacağı bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir, onlarla sohbet edebilirsiniz. Duyduğunuz sözleri eleştiri olarak değerlendirmemeli, öğüt olarak algılamalısınız. Grup çalışması yapmak, ortak hedeflere yönelmek, yararlı olmak için iyi bir gündesiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde bütün şartlara çok önem vermelisiniz. Ön planda olacağınız, işinizle ilgili gelişmeler yaşayacağınız olaylar gündeme gelebilir. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, ideallerinizi gösterip, saygınlığınızı artırabilirsiniz. Çalışmalarınızdaki detayları atlamamalı, yararlı olmaya özen göstermelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Yeni kişilerle tanışabileceğiniz bugün karamsar olmamalı, olayları üst basamaktan değerlendirip, iyimserliğinizi artırmalısınız. Yeni fikirleri, düşünceleri ya da inanışları daha ilahi bir şekilde gözden geçirmeli, eleştirmeden önce anlamaya çalışmalısınız. Farklı düşünceler daha sonra yeni fırsatlara dönecek.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Maddi konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklemediğiniz harcamalar, kredi kartınızın ekstresi huzurunuzu bozabilir. Daha özenli, ayrıntılı bütçe yapmalı, hatta eşinizin gelir, giderlerini de hesaba katmalısınız. Birlikteliğiniz ortak paylaşımlarını göz ardı etmemelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün tek başınıza plan yaparsanız eleştirilere mazur kalabilirsiniz. Eşinize, ortağınıza danışmanız yararlı olacak. Yanı sıra rakiplerinizi farklı bir gözle irdelemeli, neler yaptıklarını ciddiye almalısınız. Ancak tüm bu ilişkilerde eleştirisel yaklaşmamalı, detayları olumlu bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Yoğun bir iş gününe hazırlıklı olmalısınız. Pek çok işi bir arada yapmak sizi huzursuz edebilir. Kendinize çok yüklenip sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Gündelik diyetinize, hijyeninize dikkat etmelisiniz. Başka kişilerden, size yardım edenler, astlarınızdan destek alırsanız daha verimli çalışabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Gün boyu şanslısınız. Ancak kendinize fazlaca güvenmeniz, gereksiz riskler almanıza sebep olabilir. İsteklerinizi, hayat enerjinizi ortaya koyarken daha dikkatli olmalısınız. Sanatla, sporla ya da hobilerle ilgili işler yapıyorsanız hızlı ve verimli bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
İş hayatında pek çok şeyle uğraşırken, bir yandan da ailenizle, evinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızı ihmal etmeden yerine getirmeniz iş başarınızı ve verimliliğinizi artıracak. Böylece kendinize güveniniz daha artacak, kariyere ilişkin planlar yapabilebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER