@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2014

6 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Evinize, ailenize önem vereceğiniz bir Pazar günü. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

6 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Duygusal bir gün sizi bekliyor. Tatili fırsat bilip evinize, ailenize önem verirseniz daha rahat olabilirsiniz. Özellikle aile içindeki gerilimleri en aza indirmek için duygularınızı dinlemeye çalışmalısınız. Sorumluluklarınızı sevgiyle kucaklamalısınız. Yapmanız gerekenlere eğilince işte de daha başarılı olabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Yakınlarınızla birlikte olabileceğiniz bir pazar gününe hazırlanmalısınız. Kısa ziyaretlerle komşuluk ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Kardeşlerinizi, akranlarınızı ihmal etmemelisiniz. İletişim gücünüzün sayesinde ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İnsanlar arasında diyalog sağlayarak gerilimleri çözebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Pazar gününde alışveriş merkezlerinden uzak durmalısınız. Yapmanız gereken harcamaları gözden geçirmezseniz kredi, borç dengenizi bozabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara ilginizi maddi açıdan göstermek zorunda değilsiniz. Masraflarınızı düzenlendiğinizde kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Pazar gününün tadını çıkarabilirsiniz. Kendinizi göstermek için zorlanmayacak, yakınlarınızın dikkatini çekebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, kendinize vakit ayırmak için şanslısınız. İkili ilişkilere vakit ayırmalı, partnerinizin sorunlarına da çözüm bulmalısınız. Birlikteliğinizi güçlendirmelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün ortaya çıkacak olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşler sizin istemediğiniz yönde gidebilir. Duygusal açıdan gerginleşmemek için fedakarlık yapmaya çalışmalısınız. Geri planda kalmak enerjinizi boşa tüketmemenize yarayacak. Kendinizi ve sağlığınızı boşa yormamalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Pazar gününü fırsat bilip arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla beraber olmak sizi mutlu edecek. Onlarla sohbet ederken söylediklerini iyi dinlemeli, öğütlerini almalısınız. Böylece gelecek günlere ilişkin planlar yaparken daha rahat olabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Pazar gününü ön planda geçireceğinizi bilerek hazırlanmalısınız. Önemli kişiler ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Toplumsal konular ağırlık kazanacak. Evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeden, kariyer planlarınızı geliştirmelisiniz. Herkesin bakışlarını üzerinize toplayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Yeni yerlere gidebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Felsefik, dini ya da ahlaki konulara eğilebilir, farklı fikirler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye konsantre olmalı, bakış açınızı büyütmelisiniz. Böylece edindiğiniz bilgiler, öğretiler gelecek günlerde işinize çok yarayacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Sevdiğiniz kişiyle yakınlaşmak, romantik bir gün geçirmek için bu tatil gününü değerlendirebilirsiniz. Size özel, mahrem konularda sırlarınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizin daha derin bir alana kaydını görebilirsiniz. Hislerinize güvenmeli, sevginizi göstermelisiniz. Ancak maddi konularda tutarlı olmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Pazar gününde tek başınıza kalacağınızı düşünmemelisiniz. Partnerinize önem vermeli, planlarınızı birlikte yapmalısınız. Böylece alacağınız destekle çözmekte zorlandığınız konularda biraz rahatlayabilirsiniz. Oluşturacağınız sinerji duygu dünyanıza iyi gelecek. Sevildiğinizi hissedebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Herkes tatil yaparken siz detay gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Bulunduğunuz yeri derlemek, düzenlemek için hevesli olabilirsiniz. En iyisi planlı gitmek, pratik davranmak olacak. Kendinize, sağlığınıza, hijyen ve diyetinize de zaman ayırmalısınız. Hatta evcil hayvan besliyorsanız onlarla da ilgilenmelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Pazar gününü mutlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı öne çıkaran olaylarla kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda da bu etki öne çıkacak. Hayatın zevkli taraflarıyla ilgilenme fırsatı bulacak, kendinize zaman ayırabilebilirsiniz. Spor yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER