@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2014

7 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Bugün olaylara tepki verirken kendinizi kontrol ederseniz kazançlı çıkarsınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre Pazartesi 21:14 ile Salı 12:51 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

7 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde sanatsal, yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, spor yapmak için gereken girişimi gösterebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymakta ve risk almakta çekinmeden hareket edebilebilirsiniz. Çocuklarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayatın keyfini çıkarmak istediğiniz bugün de risk almamaya özen göstermelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Evinize, ailenize, güvenliğinize ilişkin konulara daha çok önem vermeniz gerekebilir. Evdeki sorumluluklarınız sizi huzursuz edebilir. Özellikle aile büyüklerinizi ihmal etmemeli, onların gönüllerini almayı bilmelisiniz. Böylece iş ve ev arasındaki dengeyi sağlayabilir, tansiyonu düşürebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Güne çalan telefonlar, gelen maillerle başlayabilirsiniz. Gün içerisinde bolca iletişim ve hareketlikle karşılaşabilirsiniz. Kısa ziyaretler yapabilir, komşularınız, kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Bu kadar hızın içinde ifadelerinize, sözlerinize dikkat etmeli, pot kırmamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Güne parasal konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ani harcamalar yapmaktan, müsriflikten kaçınmalısınız. Maddi, manevi güvenlik ihtiyacınız artacak, bu da sizi sabırsızlandıracak. İyi bir bütçe yapmalı, tüm kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Yeni kazanç yolları için cesaretli olmalı, ama harcamalardan uzak durmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yüksek enerjili bir güne başlayabilirsiniz. Cesaretiniz ve girişimciliğiniz sayesinde büyük ilerleme sağlayabilirsiniz. Kendinize güveniniz artarken biraz fazla kendinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizinle bu yüzden bazı olaylar gündeme gelebilir. Karşınızdakileri düşünmeyi ihmal etmemelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde belirsiz şartlar yüzünden çok huzurlu olmayabilirsiniz. Geçmişe ait, gizli kalmış konular ortaya çıkıp endişe yaratabilir. Sabırlı olmaya özen göstermeli, geri planda kalmalısınız. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine kendinizi kontrol etmeli, öfkenizi başka türlü yenmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün dostlarınızla ortaklaşa işlerde verimli olabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız size canlandırıcı, çocuksu enerjiler verecek. Sosyal alanda kendinizi gösterebilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirmeli, ajandanızı artan cesaretinizi kullanarak planlamalısınız. Sosyal çevrenizden alacağınız desteği ihmal etmemelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Özellikle işle ilgili alanlarda daha hızlı karar vermek ve uygulayıcı davranmak gerekecek. Liderliğinizi, otoritenizi göstermeniz gerekebilir. Tüm şartları kullanarak kariyerinize, iş hayatınıza odaklanabilirsiniz. Önem verdiğiniz insanların etrafında yer almaktan zevk duyabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Güne oldukça iyimser ve ateşli bir mizaçla başlayabilirsiniz. Yurtdışı, uzak seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Yeni konular ilgilerini çekebilir, yeni kişilerle de tanışabilirsiniz. Medya, basın, yayın, hukuk gibi konularda ilerleme kaydetmek için cesaretinizi toplamalısınız. Kişisel kararlılığınız sizi geliştirecek.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Maddi konularda yavaş hareket etmeye özen göstermelisiniz. Borç, alacak konularını gözden geçirirken ek harcamalar için de bütçe ayırmalısınız. Unuttuğunuz ya da hızlı davrandığınız için bazı giderlerinizi atlayabilirsiniz. Eşiniz, partnerinizin harcamalarını bile düşünmeli, hassas davranmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Ortaklaşa konularda kararlar almanız gerekebilir. Tek başınıza hareket etme isteğinizi kontrol etmelisiniz. Bazı karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz. Hırçın davranmamaya, tepki vermemeye çalışmalısınız. İkili ilişkiler gündemdeyken, eşinizle daha özel ilgilenmelisiniz. Onun ihtiyaçlarını dinlemeniz yararlı olacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Gündelik işlerin yoğunluğu sizi pratik olmaya ve sorunları tek başınıza çözmeye zorlayabilir. Detayları ihmal etmeden faydalı olmaya özen göstermelisiniz. Çok çalışmanız gerekebilir, ancak sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Birilerinden destek, servis ve hizmet almanız gerekebilir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER