Habertürk 07.01.2012

7 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 07 Ocak 2012 yorumu

7 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, uzaklardan alacağınız haberler duygularınızla pek örtüşmeyebilir. Arkadaşlarınızla bulunacağınız çevrelerde kendinizi iyi hissedeceksiniz. İş ortamlarınızda sabırsızlıktan kaçının.

BOĞA burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Maddi konularda bir ödeme devreye girebilir. İş alanlarınızdan alacağınız güzel enerjiyle kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlence alanlarınıza yönelik harcamalarınızda fazla açılmayın.

İKİZLER burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Ailenize karşı sabırsız ve anlayışsız tutumlar içerisine girmeniz mümkün. Ortaklaşa işlerinizde diğer insanlara karşı yardımsever yönleriniz ön plana çıkabilir. Fedakârlığı abartmayın.

YENGEÇ burcu 07 Ocak 2012 yorumu
İş ortamlarınızdaki konuşmalar, duygularınızı destekler gibi gözükmüyor. Her şeyi kafanızda büyütmeyin. Yakın çevre iletişiminizde sinirli ve anlayışsız tavırlarınız ön plana çıkabilir.

ASLAN burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde birtakım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınıza ayırmanız gereken vakti, başka insanlara harcamanız sorun yaratabilir. Parasal konulara dikkat edin.

BAŞAK burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Bugün gireceğiniz ortamlarda kendi isteklerinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz. Çok sert tavırlardan kaçının. Aileniz için yapılması gerekenler adına harekete geçebilir ve onlara yardım edebilirsiniz.

TERAZİ burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Dış ortamlardaki beklenmedik olaylar karşısında tepkileriniz oluşabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz daha aktif olacak. Yapacaklarınız karşısında akrabalarınız sizi eleştirse de, moralinizi bozmayın.

AKREP burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Bugün, ortaklaşa para konularında ve sosyal ortamlarda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı yaklaşmayı denemelisiniz. Parasal konularda iyi gelişmeler var.

YAY burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Birkaç gündür aktif olan özel hayatınızda bugün dengeyi sağlamanız biraz zor olabilir. Kendi fikirleriniz, sevdiğiniz insanın fikirlerinden daha önde olacak. İnsanlarla tartışmaktan kaçının.

OĞLAK burcu 07 Ocak 2012 yorumu
İş alanlarınızda bazı dedikodular duyabilir ve kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Anlayışı elden bırakmamalısınız. Para kazanımlarınız iyi olacak. Maddi konularda rahat davranacaksınız.

KOVA burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Keyfe ve eğlenceye yönelik başlayan gününüz, ortaklaşa para konularında bazı sorunlar ve sabırsız etkilerle devam edebilir. Bugün, yakın çevrenize karşı esnek olmakta zorlanabilirsiniz.

BALIK burcu 07 Ocak 2012 yorumu
Özel hayatınızda öfkeli ve sabırsız davranışlarınız ön planda olabilir. Aklınız iş alanlarınızdayken, ailenize vakit ayırmanız zaman zaman sorunlara yol açabilir. İşlerinizi evden halledeceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER