@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.07.2014

7 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Sezgileriniz sayesinde olayların arkasındaki gerçekleri anlayabileceğiniz bir gün olacak. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 7 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

7 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Günü eşinizle baş başa geçirebilirsiniz. Size özel romantik dakikalarla aşkınızı daha da derinleştirebilirsiniz. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını karşılamanız aranızdaki çekimi daha da güçlendirecek. İlişkinizin gizemli, derin, duygu dolu kısımlarıyla ilgilenmelisiniz. Ancak kıskançlıktan uzak durmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Eşinizle ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Onun duygusal dünyasına yakın olmalı, isteklerini ciddiye almalısınız. Dikkatinizi ona verdiğinizde gerginlikten uzaklaşıp birlikteliğinizi geliştirebilirsiniz. Başkalarının sizi izlediğini de fark etmelisiniz. Bugün tek başınıza olmadığınızı bilmelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Herkes daha rahatken siz detaylı işlerle uğraşabilirsiniz. Çalışmanız, başkalarına hizmet etmeniz gerekecek. Yapacağınız işlerde fayda, zarar analizini iyi yapmalı, verimli olmaya önem göstermelisiniz. Ancak bu yoğunluk içinde sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Kendinize değer vermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Günün keyfini çıkarmalısınız. Size zevk veren şeylere yönelmelisiniz. Belki spor yapabilir, belki de güzel bir filme gidebilirsiniz. Çocuklarınıza vakit ayırmak da iyi gelecek. Hayatın keyifli taraflarıyla ilgilenirken kendinize güveniniz artacak. Ancak buna güvenip riskli girişimlerde bulunmamalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugünü evdeki işlere ayırmanız yerinde olacak. Yapmanız gereken işleri bitirmeli, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Aile büyüklerinizle de ilgilenmelisiniz. Ev içinde yapacağınız değişiklikler, düzenlemeler güvenlik ihtiyacınızı tatmin edecek. Sonrasında kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün evde durmak yerine yakın çevrenizi ziyaret edebilirsiniz. Yakın yerlere gidip gelebilir, komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Fırsat bulursanız kardeşlerinizle, akranlarınızla görüşmeniz sizi mutlu edecek. İletişim içinde olacağınız bugün, yeni şeyler öğrenebilir, bilginizi artırabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal sebeplerle ihtiyaçlarınız ve buna bağlı olarak masraflarınız artacak. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmek için planlı adım atmalısınız. Aklınıza gelen her şeyi satın almanız sonrasında sorun olabilir, tutumlu olmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Kendinize yatırım yapmanız gereken bir gündesiniz. Başta sağlığınız olmak üzere kişisel konulara yoğunlaşmalısınız. Bakımınıza, kılık, kıyafetinize ağırlık verebilirsiniz. Ne zamandır yönelmek istediğiniz şeylere vakit bulabilirsiniz. Şartları kendinizden yana kullanmalı, biraz da kendinizi mutlu etmelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bugünü dinlenmeye ayırmalısınız. Hatta biraz inzivaya çekilmeniz yalnızlığın tadını çıkarmanız yerinde olacak. Enerjinizi toplamanız sayesinde yakında kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Olayları akışına bırakmalı, yönlendirmeden takip etmelisiniz. Canınızı sıkan konulara bile tepki vermemeye çalışmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla haberleşip birlikte hareket edebilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Tek başınıza hareket etmemeli, kalabalıklara karışmalısınız. Çevrenizi genişletmeniz sayesinde daha umutlu olabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün sizin için oldukça önemli olacak. Büyüklerinizle birlikte olabilir, değer verdiğiniz insanların yanında yer alabilirsiniz. Başkalarının önünde olmanız, saygınlığınızı artırmanız gerekecek. O yüzden güne hazırlıklı başlamalısınız. Fırsatları iyi değerlendirip kendinizi göstermelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Basın, yayın alanında rahatça çalışabilirsiniz. Edindiğiniz bir dergi, kitap ya da web sitesi size yeni kapılar açacak. Yurt dışı, yabancılar ya da farklı kültürlerle irtibata geçebilirsiniz. Bu fikirleri ileride işinize taşıyabileceğinizi fark etmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

gunluk burc


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER