@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.04.2014

8 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Bugün sizin için önemli kişilere dikkat etmeli, sürtüşmeden kaçınmalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Türkiye saatine göre Pazartesi 21:14 ile Salı 12:51 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

8 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Günün büyük bir bölümünde yaratıcılığınızı gösterebilir, kendinize güveninizi sergileyebilirsiniz. Sanatsal çalışmalar yapabilir, kendinize zaman ayırabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarma fırsatını iyi değerlendirin. Zira geceden itibaren çok çalışmanız gerekecek. Bir çok konunun detaylarına daha dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün dikkatinizi evinize vermeyi ihmal etmemelisiniz. İşte çalışıyor bile olsanız, evle ilgili sorumluluklarınız ağır basacak. Özellikle aile büyüklerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Yapılması gerekenleri yerine getirdiğinizde rahatlayabilirsiniz. Özellikle geceden sonra kendinize vakit ayırabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Gün içinde etrafınızdaki hareketlilik oldukça artacak. Konsantrasyonunuzu bozmamaya, zarafetinizi korumaya özen göstermelisiniz. Yanlış anlamalara sebep olmamak için daha özenli olmalısınız. Geceden itibaren temponuz yavaşlayacak. Hatta eve kapanıp kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün elinizdeki kaynakların değerini bilmelisiniz. Özellikle para harcarken, satın aldığınız şeyin lüks olmamasına özen göstermelisiniz. Paranızı iyi kontrol edebilir, bütçenizi ona göre ayarlarsanız kazançlı çıkabilirsiniz. Gecenden itibaren hareketlenen gündem, alışveriş için farklı fırsatlar ortaya çıkabilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gün içinde oldukça rahatsınız. Olayları zorlanmanıza gerek olmadan, doğal olarak ilerleyebilirsiniz. Başkalarının ilgisini çekecek, yeteneklerinizi ortaya koyabilebilirsiniz. Kişisel bakımınızı da ihmal etmemelisiniz. Gece olaylar değişip, daha çok maddi konular üzerinde gelişmeye başlayabilir.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Sabah yataktan sabırla kalkmanız gereken bir gündesiniz. Olaylar hiç de istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Hatta endişelerinizi artıran, sizi rahatsız eden olaylar gündeme gelebilir. Ancak geri de kalmayı başarırsanız korunmuş olabilirsiniz. Gecenden itibaren tüm terslikler ortadan kalktığını görebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Keyifli, kalabalık bir güne başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla bir arada olma fırsatı bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz grup için ortak kararlar alabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmek yerine dostlarınız desteğini almalısınız. Ancak gece olduğunda olaylar istediğiniz gibi gelişmeyebilir, sakinliğinizi korumalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Günün önemli bir bölümünde gözle görülür ilerleme kaydedebilirsiniz. Önemli kişilerle bir arada olabilir, işiniz için ön plana çıkabilirsiniz. Yöneticililerinizin bakışlarını kolayca toplayabilir, beğenilerini kazanabilirsiniz. Gece olana kadar kadar şartları iyi değerlendirmeli, sonrasında arkadaşlıklara yer vermelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni tanıştığınız kişiler ya da edindiğiniz yeni bilgiler ufkunuzu geliştirmenize yardımcı olacak. Maddi ve manevi gelişime açık bir gündesiniz. Gece olduğunda eğer adımlarınızı doğru attıysanız, edindiğiniz yararı işinize, mesleğinize taşımaya başlayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Maddi konulara önem vermelisiniz. Özellikle borçlarınızı gözden geçirmeli, krediyle ilgili konuları iyi ayarlamalısınız. Hesaplarınızı yaparken ortaklaşa giderlerinizi eklemeyi de unutmamalısınız. Gece olduğunda maddi streslerin altından sıyrılacak, daha iyimser, pozitif bir ruh hali kazanabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
İkili ilişkilerinizi geliştirmeniz gereken bir günden geçmektesiniz. Ortaklaşa kararlar almak, beraber hareket etmek için fırsatları değerlendirmelisiniz. Eşinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Gece saatlerinde ise dikkatiniz maddi konular üzerine toplanacak. Kalıcı yatırımlar yapmak için öncelikle borçlarınızı iyi planlamalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Bugün ofis hayatınızda gereken değişiklikleri yerine getirebilirsiniz. Yanı sıra pek çok işin altından kalkmanız, birçok detayı gözden geçirmeniz gerekebilir. Kısacası çok yorulacağa benziyorsunuz. Gece olduğunda şartlar hafifleyecek. Hatta partnerinizle beraber olmak için fırsat bulabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER