@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.01.2014

8 Ocak 2014 günlük burç yorumları

Hızlı bir gün sizi bekliyor. Kararlı olmalı, ancak olayları büyütmemelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Türkiye saatine göre 8 Ocak 18:22 ile 9 Ocak 04:24 saatleri arasında ‘Ay Boşlukta’ kalacak. Ay’ın açısız kalacağı bu saatlerde, yeni girişimlerinizin de boşa düşmemesi için acele etmemelisiniz.

8 Ocak 2014 günlük burç yorumları

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugün kişisel ihtiyaçlarınıza önem vermeli, kendinizle ilgili işleri ertelememelisiniz. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren şeyler varsa üstüne gitmeniz sandığınızdan daha hızlı sonuç almanıza yaracak. Ancak kendinizle ilgilenirken karşınızdakini, partnerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün şartlar müsaitse inzivaya çekilmeniz, olayları dışarıdan izlemeniz çok iyi gelecek. Aksi takdirde kontrol edemeyeceğiniz olayları yönlendirmeye çalışırken yorulabilirsiniz. Oysa enerjinizi yarına saklamalı, geri planda kalmalısınız. Geçmiş tecrübelerinizden yararlanıp olayları geniş açıdan değerlendirmelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
İçinde bulunduğunuz sosyal çevrenin hareketlenmesi sizi de neşelendirecek. Arkadaşlarınız, dostlarınız arasında olmaktan mutlu olabilirsiniz. Onlarla iletişim içinde olmak size yarar sağlayacak. Kişisel değil, kolektif düşünmeli, olayları hep birlikte değerlendirmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Günün büyük bir kısmında yapmak istediğiniz şeylere odaklanmalısınız. Özellikle iş hayatınızda yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Yönetsel yeteneklerinizi ortaya koymalı, aldığınız sorumlulukların hakkını vermelisiniz. Hızınızı, iletişim gücünüzü kolaylıkla ortaya koyabilir, dikkatleri toplayabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yakın ve uzak bağlantılarınızı geliştirebileceğiniz hızlı bir gündesiniz. Yurtdışı, yabancılar, akademik konularda ilerleyebilirsiz. Kendinizi geliştirmeye önem vermeniz sonucunda maddi, manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Olayları daha büyük bir basamakan değerlendirmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Maddi konularda risk almamanız geren bir gündesiniz. Özellikle kredi, borç ilişkilerinde kontrollü olmalısınız. Eşinizin, partnerinizin ya da yakınlarınızın hesaplarını ödemek size düşebilir. Beklenmedik harcamalar için hazırlıklı olmalısınız. Eşinizle baş başa geçirebileceğiniz romantik zamanlar da olabilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
İlişkilere ve iletişime önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Eşiniz, ortağınızla birlikte aldığınız kararlar daha sağlıklı olacak. Tek başınıza karar almamalı, şartları yönlendirmemelisiniz. Partnerinizden gelen destek zorlandığınız konuları aşmanıza yardımcı olacak. Empati yeteneğinizi geliştirmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Yanınızda çalışanlarla, günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Servis aldığınız ve verdiğiniz kişilerle ilgili konularda yol alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda arkadaşlarınız aktif yer alacak. Ortamdaki bazı değişiklikler yaparken yaratıcı fikirlerinizden yararlanabilirsiniz. Sağlığınız, beslenmenizle özen göstermeniz yerinde olur.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün şansınızın arttığı, hayattan zevk aldığınız bir günde bulunabilirsiniz. Konserler, davetler, küçük eğlencelerle için oldukça keyifli zamanlar geçirmeniz mümkündür. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler de olabilir. Kardeşiniz veya genç biriyle aynı zevkleri paylaşabilirsiniz. Spor yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, hobilerinizi sergilemek için iyi birdesiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün kendinizi evinizle, ailenizle ilgili konularda oldukça mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Bunlara ilişkin gereken işleri yaparak, güvenliğinizi oluşturabilirsiniz. Kardeşler ya da komşularınızdan biri öne çıkabilir. Ekolojik faaliyetlerde bulunmak, toprakla uğraşmak için güzel fırsatlar elinize geçebilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik gün boyu devam edecek. İlişkilerinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek, öğretmek için oldukça uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlamalara sebep olmamalı, dedikodu yapmamalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Gün içinde hızlı hareket etmeniz gerekebilir. Ancak maddi konularda daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Harcama yapmadan önce ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz. Satın almak istediğiniz şeyleri iyi analiz etmelisiniz. Mümkünse harcama yerine, tutumlu olmaya çalışmanız daha iyi olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER