Habertürk 08.07.2013

8 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bu hafta oluşan yeniay hayatınızda ne gibi değişikliklere neden olacak? Haftanın ilk günü sizi neler bekliyor? Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da.

Koç: Haftaya Yengeç burcunda oluşan yeniayla giriş yapıyoruz. Yeniay, aileniz ve gayrimenkul değerlerinizle ilgili konuları destekleyecek. Merkür’ün gerilediğini unutmadan hareket etmelisiniz.

8 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bu yeniay sizin iletişiminizi hızlandıracak. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık ve iletişime dayalı her türlü işinizle ilgili önemli kararlarınızı bu tarih sonrasında alabilirsiniz.

İkizler: Bugün ve sonrasında sevdiğiniz insanın veya eşinizin hayatındaki para sorunları düzelmeye başlayacak. Bu yeniayda parasal konularda güzel teklif ve kararlara hazır olacaksınız.

Yengeç: Her türlü girişim, başlangıç, yeni kararlar ve adımlarınız için bugün oluşan yeniaydan yararlanmalısınız. Yalnız Merkür’ün hâlâ gerilediğini aklınızdan çıkarmadan adımlar atmaya çalışın.

Aslan: İstediğiniz bir seyahat devreye girerken, hayatınızda biri varsa onun da fikrini almaya çalışın. Bu yeniayda önemli konularda harekete geçmeyin ve gelecek planlarınızı kurmaya çalışın.

Başak: Bugün oluşan yeniay organizasyona ya da grupsal aktivitelere yönelik işlerinizi ve gelirlerinizi artırabilir. Daha önceden konuşulmuş ve başlamamış işleriniz için bu dönem harekete geçin.

Terazi: Bugün ve sonrasında iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir. Çok önceden konuşulmuş ama henüz tamamlanmamış projelerinizin üzerine gitmek için uygun bir dönem.

Akrep: Geleceğinize dayalı her türlü gelişim, seyahat, eğitim, ticaret ve girişimleriniz adına bu yeniaydan yararlanın. Merkür’ün gerilemesini sürdürdüğünü gözardı etmeden harekete geçmelisiniz.

Yay: Bugünden itibaren ortaklaşa para konularında karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konulardaki başlangıçları ve işleri de ön plana geçebilir.

Oğlak: Özel ilişkileriniz, ortaklaşa işlerinizdeki başlangıçlar ve adımlarınız devreye girebilir. Merkür’ün gerilediğini unutmadan bu alanlardaki tamamlanmamış işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

Kova: İş alanlarınızdaki önemli başlangıçlarınız için bugün itibarıyla harekete geçebilirsiniz. Daha önceden başlatılmış ama yarım kalmış işlerinizi bitirmek için için süper bir dönem olacak.

Balık: Yeniay, aşk konularında devreye girmesi gerekenleri hayatınıza taşıyabilir. Çocuk sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz. Sanat ve yaratıcılık isteyen işlerde yeniliklere açık bir süreçtesiniz.

Hande Kazanova
Astroloji uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER