@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.07.2014

8 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün sorumluluklarınızı ihmal etmeden ilerlemenizde fayda var. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 8 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

8 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Gün içinde ortaklaşa kazançlarınızda hızlı gelişmeler olabilir. Olmadık masraflara karşı kontrollü olmalısınız. Ama geri dönmeyeceğini düşündüğünüz paralar için adım atabilirsiniz. Ancak hiçbir şekilde maddi açıdan risk almamalısınız. Özellikle kredili harcamalardan kaçınmanız yerinde olur.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
İlişkinizi gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Oldukça hızlı ve sıradışı gelişmeler olabilir. Partnerinizi, eşinizi daha iyi anlamalı, yakınlık kurmalısınız. Aksi takdirde ilişkinizde beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Eşinizin isteklerini dinlediğiniz takdirde orta yolu bulabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Günlük işlerin üstünüze kaldığı, yoğun bir gündesiniz. Olayları hızlı çözmek için daha sıradışı çözümler bulmalısınız. Ortamı düzenlemek için pratik olmalısınız. Çevrenizdekilerden yardım istemeniz yerinde olacak. Kendinizi zorlayıp, sağlığınızı riske atmadan hareket etmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi daha farklı göstereceğiniz bir gündesiniz. Daha bireysel hareket etmek isteyebilir, farkınızı ortaya koymayı başarabilirsiniz. Aşk hayatınız da bu enerjik halinizden nasibini alacak. Ancak sevdiğinizi göstermek için risk almamalı, spekülasyona açık davranmamalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Sorumluluklarınızdan kurtulmak istediğiniz bir gündesiniz. Özellikle eviniz, ailenizle ilgili yapmanız gerekenler canınızı sıkabilir. Kendinizi ifade ederken daha asi ve isyankar davranabilirsiniz. Oysa yapmanız gerekenleri hızla bitirdiğinizde, daha özgür olduğunuzu göreceksiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Kardeşlerinizle, komşularınızla ilişkileriniz canlanacak. Ne zamandır yapmak istediğiniz ziyaretleri bugüne denk getirmeniz yerinde olur. Ancak yapacağınız yolculuklarda sıradışı olaylar olabileceği için trafiğe dikkat etmelisiniz. Daha farklı araçlar seçmeniz sorunları çözmenize yardımcı olacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Kaynaklarınızı gözden geçirmek için önemli bir gündesiniz. Hem cebinizdeki paranızı, hem de diğer gelirlerinizi düzenlemelisiniz. Yapacağınız daha farklı bir hesap yöntemiyle sorunları tespit edebilirsiniz. Ancak alışveriş yapmanız gerekiyorsa bu kadar rahat hareket etmemelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Kendinizi rahat, özgür ve özgün bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İnsanların bakışlarını üstünüze toplayacağınız bugün, sağlığınıza önem vermelisiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz kişisel isteklerinizi artık ertelememelisiniz. Bugünü kendinizden yana kullanmalı, yenilenmeye çalışmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Olaylarla mücadele etmemeniz gereken bir gündesiniz. Ne kadar sıradışı olay olursa olsun beklemede kalmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelip canınızı sıkabilir. Ancak korkularınızla yüzleşmeli, her zaman yaptığınız gibi egoyu bir kenara bırakmalısınız. Kendinizi yüklerden arındırmaya özen göstermelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Oldukça sıradışı, hızlı bir güne hazırlanmalısınız. Sosyalleşmek için fırsatları iyi kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber, yeni ve orijinal planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi de daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. Ancak sınırları zorlamamalı, birlikte hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Birdenbire olacak olaylara karşı da kontrollü olmalısınız. Saygınlığınızı artırmanın, daha farklı anılmanın yollarını bulmalısınız. Önem verdiğiniz kişilerle bir arada olabilirsiniz. İşle ilgili hedeflerinize varmak için olayları kendinizden yana kullanabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yeni kişilerle tanışmaya açık olmalısınız. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde değişik gelişmeler olabilir. Turizm, uluslararası ilişkiler ya da medya alanında sıradışı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fırsatları iyimser bir şekilde değerlendirdiğinizde kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi, manevi büyüme yaşayabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER