@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.04.2014

9 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Gün içinde bakış açınızı değiştirecek, sıra dışı olaylar olabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

9 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Güne keyifli başlayıp öyle devam ediyorsunuz. Çocuklarla, gençlerle, sevdiğiniz kişi ya da işle meşgul olup hayatın yükünü unutabilirsiniz. Kendinize güveniniz, hayattan aldığınız zevk artacak. Hobi, sanat, spor gibi etkinliklere bile zaman ayırabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Ailevi değerlerin öne çıkacağı bugün, dış dünyanın sorumluluklarıyla koştursanız da evdeki sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Aile büyükleriniz ya da evi ilgilendiren olaylara dikkat yöneltmeniz gerekebilir. Ev ve iş arasında denge kurmak için daha yavaş adım atmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik artacağa benzer. Pek çok kişiyle konuşup kontak kurabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve öğretmek için uygun zamanda olduğunuzu bilmelisiniz. İfadelerinizin taşıdığı değeri bilmeli, sözlerinizi daha etkili kullanmaya çalışmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Maddi konuların ağırlık kazandığı bir günden geçmektesiniz. Sadece paraya değil, tüm maddi kaynaklarınızın üzerinde durmanız gerekebilir. Yeteneklerinizi, kaynaklarınızı nasıl değerlendirdiğinizi iyice düşünmelisiniz. Yapacağınız harcamaları bu gözle değerlendirmeniz kazanç sağlayacak.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Güne keyifli, kendinize güvenli başlıyorsunuz. Şartları çok zorlamadan olayların sizden yana geliştiği görebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeli, kişisel isteklerinizi öne almalısınız. Özellikle bakım, sağlık, ilişkiler gibi konulardan yana şanslı olduğunuzu bilmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Olayların gidişatının sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Kendinizi yıpratmamaya, arkanızdan dönen dolaplara kulak asmamaya çalışmalısınız. Vereceğiniz ani tepkiler olayları gereksiz yere büyütebilir. Kendinizi geri çekmek, inzivada kalmak iyi gelecek. Enerjinizi toparlamanızı sağlayacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Sosyalleşmek, beraber adım atmak için arkadaşlarınızı dinlemelisiniz. Kalabalık yerlerde bulunmaktan, grup içinde olmaktan zevk duyabilirsiniz. Hep beraber hareket etmek sayesinde kendinize güveniniz artacak. Gelecek günlere ilişkin planlarınızı daha rahat yapabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün gücünüzü toplamalı, yeteneklerinizi göstermeli, saygınlığınızı ortaya koymalısınız. Hedeflerinize ilerlemelisiniz. Geri çekilmek yerine bakışları üstünüze toplayabilirsiniz. Sizden beklenenleri çok iyi bir şekilde sergilemelisiniz. Hem toplumsal alanda, hem de işinizde başarılar elde edebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Uluslararası bağlantılarınız sayesinde kendinizi ve çevrenizi geliştirebilirsiniz. Başkalarından alacağınız bilgiler sayesinde bakış açınızı farklı bir noktaya taşıyıp, daha iyimser olabilirsiniz. Hukuksal ve dini konularda pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye zaman ayırmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Maddi kazanımlarınızı gözden geçirirken eşinize de danışmalısınız. Onun ekleyeceği ek masraf kalemlerin önem taşıdığını görmezden gelmeyin. Bütçenizi borç, alacak konularında ya da kar, zarar ilişkisinde daha kontrollü gitmelisiniz. Kredi kartınıza dikkat etmeniz gerekecek. Beklenmeyen ödemler için önlem alabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Güne ortaklaşa konularla başlıyor, öyle devam ediyorsunuz. Tek başınıza karar vermeniz, harekete geçmeniz pek kolay olmayabilir. Partnerinizin duygularına, isteklerine ayak uydurmalısınız. Böylece çatışma değil, işbirliği ve uyum yakalayabilirsiniz. Birlikte kuvvet doğacak…

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Gündelik işlerin yoğunluğuna hazırlıklı olmalısınız. İşler başınıza yığılırken pratik ve detaycı olmaya özen göstermelisiniz. Size yardımcı olan kişiler, astlarınızla bağlantı kurmanız işinizi kolaylaştıracak. Ancak kendinizi ihmal etmemeli, basit sağlık ve hijyen kurallarına uyum sağlamalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER