Habertürk 09.07.2013

9 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün koşulları gereğinden fazla zorlamamakta ve kendinizi biraz serbest bırakmaya çalışmakta fayda var. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da...

Koç: Bugün, ev ve aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş konular gündeme gelebilir. Ailenizle birlikte çok önemli kararlar alabilirsiniz. Gayrimenkulle ilgili işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

9 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: İletişimle ilgili alanlarda yakın çevrenizi ikna etmeniz zor olmayacak. Ticaret ve satışa dayalı işleriniz varsa daha önceden planlanmış anlaşmalar gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirin.

İkizler: Maddi alanlar ve para meseleleri önemli olmaya başlayacak. Ödemeleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Parayla ilgili işlerinizde mantıklı davranabilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

Yengeç: Duygularınız mantığınızla bir çalışacak. Hayatınıza yönelik görüşmelerinizde serinkanlılıkla hareket etmelisiniz. Daha önceden planladığınız önemli bir iş görüşmenizi bugün yapabilirsiniz.

Aslan: Bugün, koşulları fazla zorlamamalı ve sezgilerinize güvenmelisiniz. İnsanlara yardım etme konusunda kafanız iyi çalışacak. Gün içinde, değişik planlarınızı gözden geçirmek için fırsatınız olacak.

Başak: Her türlü konuda arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin desteğini üzerinizde hissetme ihtiyacında olacaksınız. Sevdiğiniz insanlarla kendi hayatınıza dair konuşmalarınız hızlanabilir.

Terazi: Kendinizi güçlü ve iyi hissedecek, birçok işi aynı anda yapma isteğiyle dolu olacaksınız. Sizi ön plana çıkaracak bir görüşme gündeme gelebilir. Adımlarınızı iş konusunda sağlam atacaksınız.

Akrep: Uzak diyarlardan ve sevdiklerinizden çok güzel haberler alıp sevinebilirsiniz. Sizin uzaklara gitme gibi bir planınız varsa yapmanız gereken işler konusunda en iyi şekilde organize olabilirsiniz.

Yay: Sorunlara çözüm arayan düşünce yapınızla, ortaklı para harcamalarınız konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Planlarınızda oluşacak değişikliklere kolayca adapte olabilirsiniz.

Oğlak: Sevdiğiniz insanla ilişkinizde ve söylemlerinizde duygusallığınızı iyi yönlendirebilirsiniz. Ortaklaşa bir işiniz varsa eskiden var olan sorunları halletmek için uygun bir gün olacak.

Kova: Bugün, iş ortamınızda çözümcü yönlerinizi ortaya koyabilir ve beraber çalıştığınız insanlarla ortak dilde buluşabilirsiniz. İnce eleyip sık dokuyan tavrınız gün boyunca ön planda olacak.

Balık: Çocuklarınız veya aşkınızla olan iletişiminizde, duygularınız çözüme yönelik çalışacak. Olayların iç yüzünü net bir şekilde fark edecek ve buna göre adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz.


Hande Kazanova
Astroloji uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER