Habertürk 02.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, tek bir alanda değil farklı alanlarda da para kazanabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar 2 Haziran saat 00:02 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Yeniay ve ardından 00:016 da Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu Tutulmanın bana göre sizler açısından tek bir zorluğu bulunmakta, ki bu zorluk istenirse kolaylıkla güce dönüştürebilir. Siz, sabit düşünen, fazla sağlamcı ve risk almaktan hoşlanmayan bir kişisinizdir. İkizler burcunda oluşan bu tutulma ise tam tersine hızlı düşün, önüne ardına iyi bak, etrafındaki gelişmelere gözlerini kapama ve aktif ol uyarısında bulunmaktadır. Kişisel değerleriniz yani maddi ve manevi sahip olduğunuz her şey artık değişime uğruyor. Bu olumsuz bir durum değil. Sadece artık tek bir alana bağımlı, durağan işlerden gelir elde etmek yerine farklı alanlarda boy göstererek paranızı kazanabilirsiniz. Medya faaileyetleri, konuşma, yazı, ticaret, eğitmenlik, ulaşım, yolculuk, turizm, ellerle yapılan işler, bunların başında yer alıyor.

Yani esnek düşünmeli, ortama göre bir bukalemun gibi şekil alarak açıkgöz olmayı öğreneceksiniz. Girişimcilik nedir ve bu yolla para nasıl kazanılır bunları öğrenmeye başlıyorsunuz. Hemen değil ama iki yıl boyunca bu aks üzerinde meydana gelecek tutulmalarla bu belirttiğim gelişmeleri kendinizde hissedebilirsiniz. Aynı anda iki alandan para kazanabilir, iki üç işi birden yapabilirsiniz. İnsanları ikna etmeyi ve ikna ederek para kazanmayı, dinlemeyi ve uygulamayı zamanla öğrenebilirsiniz. Hani benim dediğim olacak dersiniz ya, artık başkalarının da fikirlerine açık olmalısınız. Belki de onların söyledikleri size para kazandırabilir. Bunlara hayır demeden önce iyi düşününüz. Bu tutulma harcama alışkanlıklarınızı değiştirebilir. Aklınıza estiği gibi paranızı harcayabilirsiniz. Bu konuda kendinizi şimdiden ayarlayınız. Siz içten pazarlıklı insanları pek sevmezsiniz. Ancak bu tutulma sayesinde yeri geldiğinde siz de böyle davranırsanız hiç şaşırmayın. Güncel dünyayı takip etmelisiniz. Endişeli olmayı bırakmalısınız.

Risk kelimesi lügatınızda yer almaya başlıyor. Ancak risk alarak daha fazla kazanmayı öğrenebilirsiniz. Tabii ki körü körüne bir şeyin içine dalın demiyorum ama öyle sabit bir gelirle yetinmeniz artık pek mümkün değil. Fikirleriniz bazen değişebilir. Bir gün önce şunu yapacağım derken ertesi gün bir duyum alarak o yöne kayarak kazançlı çıkmayı tercih edebilirsiniz. Bunlar şimdi size fazla ütopik geliyor ancak tutulmalar joker kartlarıdır ve işlemeyen eli, işler hale getirir. Bu tutulma size keskin zekanı ve yaratıcılığınızı gerçekçi bir plan ve faaliyetlere göre dengeleyip geliştirmeyi öğretiyor. Aklınızın kölesi değil, efendisi olmak ne demek bunu anlayabilirsiniz.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER