Habertürk 20.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Boğalara bugün, mesleki ve parasal konularda yenilikçi ve farklı çözüm yollarını bulmaları için olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor.

BOĞA burcu 20 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, pazartesi günümüzün ilk etkili enerjisi, Ay-Kuzey düğüm arasındaki olumlu görünümdür. Mesleki konularda sürüye boyun eğmemek için, öncelikle ne istediğimizin farkında olmamız gereken bugün, gerek ilişki gerekse farklı konulardaki sorunlarımızı açık ve net bir biçimde ortaya koymalıyız. Yani kısaca sesimizi duyurmalıyız. Bilirim siz Boğalar gururlu insanlarsınız. Kimseye boyun eğmeden, değerlerinize sahip çıkmaktan hoşlanırsınız. Ancak bahsi geçen bu enerji, ne zaman ihtiyatlı ne zaman açık olmanız gerektiğini bilmenize yardımcıdır.

Saat 22:01 itibariyle Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, mesleki ve parasal konular üzerinde hem yenilikçi düşünmenizi hem de farklı çözüm yolları bulmanızı sağlayıcıdır.

Saat 23:22-23:45 arasında Ay boşluk etkisi altında, etrafınızdaki insanları kontrol etmeye çalışabilir, başkalarıyla paylaşımda bulunduğunuz konularda kafanızın karıştığını hissedebilirsiniz.

Yeni haftanın sizlere bol şans getirmesi ve huzurlu kılması dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER