Habertürk 21.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Boğalara bugün, ayakları üzerinde duramayan, problem çözemeyen biri ile beraberlerse tepkilerini ortaya koyabileceklerini söylüyor.

BOĞA burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Mars süresince duygularınızı geriye çekerek mantıklı bir şekilde düşünebilirsiniz. Partnerinin maddi gücü, değerlerine verdiği öneme dikkat edebilirsiniz. Eğer ayakları üstünde duramayan veya problemler karşısında uygun çıkış yolları bulamayan bir kişiyle beraberseniz doğal olarak tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak bu dönemin bir başka etkisi iki yönlü düşünme, hareket etme, iki olasılığı birden göz önüne alma veya aynı anda iki seçeneği değerlendirme şeklinde gelişebilir. Mars evlilik evinizin ikinci yöneticisi olduğu için doğal olarak partnerinizin beraberliğe bakış açısını ve tavırlarını anlamamızda da etkilidir. Bu enerji gösteriyor ki partneriniz bu tarihlerde, maddi ve manevi kazanç, değer konularına fazlasıyla odaklıdır. Bu yüzden istemeden de olsa, mesafeli hatta bazen buz gibi soğuk davranabilir. Güvencesini fazlasıyla önemsediği bir zaman aralığıdır. Çelişkili tavırlar sergileyebilir. Aklı ve diliyle harekete geçebilir. Yani bazı durumlar kafasında tam olarak yerine oturmadığında bunu sözel olarak ifade etmek isteyebilir.

Aynı şekilde bu dönemde siz de kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Açıkçası ilişkideki sorunlardan ziyade maddesel güvence, iş girişimleri veya kazancınızla alakalı konular daha fazla gündeminizdedir. İlişkisi düzgün seyirde gidenler bu süreçte birbirlerini destekleyerek, birbiriyle konuşarak güç bulmaya çalışabilirler. İlişkisi olmayanlar bu tarihler arasında, aktif kimlikte, akıllı, parasını kazanmayı bilen, kendisine destek olabilecek bir kişinin özlemini duyabilirler. Karşınıza çıkacak kişi, sizden oldukça farklı yapıda biri olabilir. Hem zekidir hem de çıkarları konusunda oldukça hassastır. Onu belli bir kategoriye sokmak zor olabilir. Çünkü kararlı gibi durmaktadır. Fakat aynı anda iki türlü hareket etmesi mümkündür. Bazen oldukça aktif bazen de sadece konuşan ama ortaya bir şey koyamayan yapıda biri olabilir. Zeki konuşmaları vardır. Diliyle sizi etkilemesi mümkündür. Dikkat edilmesi gereken tarihler: 22 ve 28 Haziran olarak öne çıkıyor.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER