Habertürk 25.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Boğalara bugün, sakinleştirici aktivitelerde bulunmalarını öneriyor.

BOĞA burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, cumartesi gününe başlarken, üzerinizde hakimiyeti olan her kim veya her ne varsa, bu sevgiliniz olabilir, aileniz olabilir, maddi durumunuz olabilir kendinizi dışa karşı son derece güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışarak içinizdeki korkuları veya güvensizliği bastırmaya çalışabilirsiniz. Kimsenin sizi güçsüz görmesini istemezsiniz. 01:07-23:52 saatleri arasında Ay boşlukta olması sebebiyle hissedilecek bu durumları doğal karşılayınız. Herhangi bir konuda kalıcı bir karar vermeyiniz. Bu saat dilimi içinde yarım kalan işlerinizi bitirmek en doğrusudur. Ayrıca cumartesiyi fırsat bilerek sizi sakinleştirici aktivitelere yönelmekte fayda var.

Saat 23:52 itibariyle Ay, burcunuzda seyrine başladığında, arkadaşlık ilişkileriniz sosyal etkinlikleriniz, parasal mevzularınız ve duygusal konularda sağlam kararlar alabilecek hale gelirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz, duygularınızı ifade ediş tarzınız çok daha ılımlı ve hoşgörülüdür. Kendinizden emin haliniz çevrenizdeki insanların sizinle olmaktan mutluluk duymalarına neden olabilir.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER