Habertürk 27.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Boğalara bugün, para konusunda iki yönlü düşünebileceklerini; gergin ya da fazla rahat olabileceklerini söylüyor.

BOĞA burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasında gerçekleşecek olumlu görünüm ile haftaya başlıyoruz. Bu görünüm, gerçek manada bir arkadaşa (bu hayat arkadaşı da olabilir) duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Konuşabileceğiniz, derdinizi paylaşabileceğiniz, güven duyabileceğiniz bu arkadaşla tanışmak size iyi gelebilir. Burada sizin için önemli olan, yaşamsal hedeflerinize varabilmek için dış dünyanın sizi olumlu manada desteklemesidir. İşte bu desteği bir arkadaş, yaren diyebileceğimiz bir dost veya bir sevgili yapabilir. Böylece içsel korkularınızı ve yalnızlığınızı gidermiş olabilirsiniz. Kimi Boğalar uzun zamandır görüşmedikleri bir dostla yan yana gelebilir, sorunlarını giderebilirler.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki etkileşim, para konusunda iki yönlü düşünmenize neden olabilir. Bazen fazla gergin, kimi zaman da aşırı rahatsınızdır. Bunun nedeni, biraz da önünüzdeki seçeneklerin veya işlerin yoğunluğundandır. Çabucak plan yapmanız, hemen uygulamanız gerektiği için ister istemez bu saatler arasında sizi bir yerden başka yere koşuştururken görmemiz mümkündür. Ben pratik bir şekilde hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Yani işi dolandırmadan asıl olana odaklanırsanız rahat edebilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Günün hızlı temposunun bu saatlerde sizi yormuş olacağını düşünüyorum. İyi bir dinlenme, toparlanmanızı sağlayabilir.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER