Habertürk 31.05.2011

Boğa burcu günlük yorumu (31 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, gerilim yaratacak durumlarda temkinli davranmanın faydasını göreceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 31 Mayıs 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (31 Mayıs 2011)

Sevgili Boğalar, burcunuzda ilerlemesi devam eden Ayın olumlu ışığı sizleri aydınlatmaya devam ediyor. Bu görünüm hangi konuda olursa olsun sağlam bir niyetle hareket etme arzumuzun simgesi. Yani kimsenin ne malında, ne mülkünde gözümüz yok. Dışa karşı maske takmadan bildiğimiz gibi hareket etmekten yanayız. Yaşam gücümüzü azaltacak, bizi kendimizle veya dünya ile karşı karşıya getirebilecek hiçbir terslik istemiyoruz. Fiziksel yönden sağlıklı, ruhsal açıdan kendine yetebilen bir kişi olarak gün boyu çevremizle dürüstçe iletişimde bulunabiliriz. İnsanların da bize karşı dürüst yaklaşımda bulunmasından yanayız. Yapılması gereken işlerimizi düzene koyarak, sakin bir biçimde günümüzü geçirebiliriz.

Saat 18:37-Çarşamba 02:56 arasında Ay boşlukta olacaktır. Sizi gerilim altına alabilecek hangi durumla karşılaşırsanız karşılaşın temkinli olmanın faydasının büyük olduğunu söylemeliyim. Bu zaman diliminde neler yapabilirsiniz? Sizi rahatlatabilecek kişilerle konuşabilirsiniz. İş çıkışı veya evdeyseniz dışarı çıkarak kısa bir yürüyüş yapabilirsiniz. Boğa sanatla alakalıdır. Müzik dinleyebilir, resim yapabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla buluşup dışarıda yemek yiyebilir veya onu evinize davet edebilirsiniz. Amaç rahatlamak, sakin bir akşam geçirmek olduğuna göre siz de kendinizce bir şeyler bulabilirsiniz. Üzüntü, stres yok, huzur ve dinlenmek var.

Sizi kimsenin yanıltmaması, tedirgin etmemesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER