Habertürk 04.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, kendilerini geliştirme anlamında inanç kazanacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek astrolojinin şans ve bolluk gezegeni Jüpiter sizler açısından 12 yıl sonra gelen bir şans anlamı taşıyor. Jüpiter Boğa burcu geçişi, maddi ve manevi konularda kimliğinizi sağlam ve sağlıklı bir şekilde ifade etme anlamı taşıyor. Hem dış dünyada hem de kendi içinizde sağlamlığa prim vermeye başlıyorsunuz. Kendinizi geliştirmeyi ve değer verdiğiniz yeteneklerinizi sergileme fırsatı yakalayabilirsiniz. İnancınız, güven duygunuz, kendi değeriniz, öz kaynaklarınıza sahip çıkabileceğiniz bir enerjiyle sarmalandığınız bu süreçte, hayata pratik bir şekilde yaklaşımdan yana olabilirsiniz. Menfaatlerinizi gözetme ve bunları hiç kimsenin baskı altına almasına izin vermezsiniz. Kendi kazanma yeteneklerinize güvenir, amacınız ne ise onu gerçekleştirerek daha güvenli bir hayat sürmek istersiniz. Kendinizi geliştirme ve değerlendirme anlamında inanç kazanırsınız.

Daha çok kazanmak için daha fazla çalışmanız gerektiğini bilirsiniz. Sağlamlık olgusu sizin için son derece önemli hale gelir. Sahip olduklarınızı yeterli görmeyip daha fazlasını isteyebilirsiniz. Tabii ki bu durumun dozunu iyi ayarlamak lazım. Çünkü Jüpiter abartılı hareket etmeye neden olan bir yapıya sahip. Yani kendinizi dev aynasında görebilirsiniz. Benim tavsiyem kibirlilikten uzak durmanız, yeteneklerinizi sağlıklı bir şekilde ifade ederek maddi ve manevi anlamda güçlenmenizdir. Doğru insanlarla temasta olun, her şeyi biliyorum havasına girmeyin, öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye devam edin. Bu enerji yükseleninizde etkili olacağı için bu devrede fazlasıyla kilo alabilirsiniz. Beslenmenize lütfen dikkat edin. Özellikle 30 Ağustos-26 Aralık 2011 Jüpiter geri hareket döneminde aşırı iyimserlik, sırf kendinize dönük düşünme ve hareket etme ve kibirlilikten uzak durun. Sakin aklı başında bir şekilde bu güçlü desteği arkanıza alarak ilerleyin.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER