Habertürk 06.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, sabah saatlerini iletişimsel olarak yoğun geçirebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar, 06:04 itibariyle Ay-Merkür arasında olumlu bir enerji akışı meydana geliyor. Bu görünüm, güven ve istikrarın önemini belirlerken, para konusunda hızlı girişimlerde bulunmanıza da destek veriyor. Yani erken kalkan erken yol alır misali, sabah saatlerini iletişimsel olarak yoğun geçirmeniz mümkün.

Saat 12:36 Ay-Satürn arasındaki olumlu enerji akışı, güvenliğinizi tehdit edebilecek kişi ve durumlar karşısında başarılı olabilmenizi sağlayıcıdır. Tek dikkat edeceğiniz nokta sinirlerinize hakim olmayı bilmeniz. Soğukkanlılık her türlü badireyi atlatabilmenizi sağlayıcıdır.

Saat 21:48 Ay-Güneş arasındaki faydalı görünüm, ev sınırları içinde parasal meselelerin çokça konuşulmasını sağlayacağa benziyor. Özellikle uzun vadeli projeler üzerinde düşünmek açısından bu enerji işinize yarayabilir. Ailenizdeki kişilerin üzerinizdeki etkisinin önemi büyük. Ne kadar yardımcı olurlarsa o denli doğru adımlar atabileceğinizin farkındasınız.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER