Habertürk 07.06.2011

Boğa burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su boğalara bugün, onlara uymayan durumlarla karşılaştıklarında hemen tepki göstermemelerini, enine boyuna düşünmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

BOĞA burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Boğa burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Boğalar bugün etkisini hissedeceğimiz önemli iki enerjinin bize yanlışlar yaptırmaması için dikkatli olmakta fayda var. Ay-Mars ve Ay-Venüs arasındaki görünüm, iç dünyanızda yükselen liderlik arzunuzun baskın tavırlar sergilemenize neden olmasıdır. Kişi böyle bir etki altında sadece kendi bildiklerinin doğru olduğunu ve liderliğinin başkaları tarafından kabul edilmesini ister. Ayrıca evinin ihtiyaçları konusunda gereğinden fazla masraf altına girebilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Gözden geçirmeler adına bu zaman dilimi gayet faydalıdır. Size uymayan durumlarla karşılaştığınızda hemen tepki göstermemeli, enine boyuna düşünmelisiniz.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, rahatlamanız, herşeyi belirli bir mantık çerçevesi içinde ele almanız anlamında güç aşılayıcıdır.

Saat 23:40 sonrası Merkür-Satürn arasındaki görünüm, birkaç gün boyunca etkilidir. Bir yandan iş ilişkilerimizi düzgün bir şekilde yürütmeye gayret gösterirken diğer taraftan sağlığımızla ilgili konulardaki pürüzleri gidermeye çalışabiliriz. Yeni adımlar atmaya gönüllüyüzdür. Ancak attığımız adımların sağlamlığı ve ileriye dönük umut verip vermediğinin iyice gözden geçirilmesi gerekir. Yani her şeyin yerli yerine oturması için sakin ve akıllı bir şekilde hareket etmekte fayda vardır.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER