Habertürk 11.03.2011

İkizler burcu günlük yorumu (11 Mart 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, keskin zekaları ve akıllı düşünceleri sayesinde karşı cins üzerinde etkili olabileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 11 Mart 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (11 Mart  2011)

Sevgili İkizler, Cuma günümüz, mantıklı düşünmenizi sağlayan Ay etkisi altında başlıyor. Burcunuzda ilerleyecek Ay, yeni fikirlere ve gelişmelere açık olmanızı sağlıyor. Seyahat meyli, yükselme hırsı veren bugünkü enerjiniz girişimlerde bulunarak kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde de size destektir. Ayrıca sizin yanınızda bulunmak çoğu kişi için gayet ferahlatıcı ve canlandırıcıdır. Bilgi ve deneyimlerinizi diğer insanlara ifade edebilir, onların da sorunlarını çözebilmelerinde destek olabilirsiniz. Bu enerji, girişimleriniz konusunda sizler açısından gayet olumludur.

Birden fazla işle aynı anda uğraşmaktan zevk alacağınız bugün, liderlik özelliklerinizin diğer kişiler tarafından kabul edilmesi, daha fazla hırslanmanızı ve başarılı olmak için daha yoğun bir şekilde gayret göstermenizi sağlayabilir. Keskin zekanız ve akıllı düşüncelerinizle, sorunlarınız olsa dahi iyimserliğinizden bir şey kaybetmeyen tavırlarınızla karşı cins üzerinde etkili olabilirsiniz.

Gün boyu huzur, mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

İremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER