Habertürk 12.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, gün içinde karşılarına çıkabilecek teklif ve yeniliklere sıcak yaklaşabileceklerini söylüyor.

İkizler burcu 12 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili İkizler burcunuzda ilerleyen Ay, gayet hareketli bir günün müjdesidir. Neşeli ve sempatik hallerinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Ancak kısıtlanmaktan ve özellikle birilerinin sizi yönlendirmesinden pek haz etmezsiniz. Maddi konularda bağımsız olmak istersiniz ancak kafanızın içinde bazı şeyler henüz yerine oturmuyor gibidir. Hayal kurmayı seversiniz ve o hayallerin içinde rahat şartlarda yaşama arzusu fazlasıyla ön plandadır. Dostlarınıza destek verebilir, ayrıca yeni insanlarla tanışmaya oldukça sıcak bakarsınız.

Beceriye dayanan zeka oyunları ve aktiviteler bugün favorinizdir. İstersiniz ki, ilgi görün ve birileri üzerinde etki uyandırın. Bütün bunlar Ay ışığının sizi aydınlattığı gün boyunca gayet kolaylıkla elde edebileceğiniz güzelliklerdir. Gazete, televizyon, radyo, internet gibi iletişim kanalları bugün emrimize amade gibidir. İllaki profesyonel anlamda uğraşmanız gerekmiyor. Bir şekilde yazışarak, izleyerek, haberleşerek kendinizi tanıtabilirsiniz. Gün içinde karşınıza çıkabilecek teklif ve yeniliklere sıcak yaklaşabilirsiniz.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER