Habertürk 13.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, ilişkilerindeki sorunlar için her iki tarafın da dürüstçe konuşarak ortak bir nokta bulmaları gerektiğini söylüyor.

İkizler burcu 13 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili İkizler 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde devam edecek düğüm geçişleri, her konuda ön planda olma arzunuzu yükseltir. Doğal olarak bir ortaklık ilişkisinde veya partnerinizle olan paylaşımınızda öncelikli olarak kendinizi merkez almanızı sağlar. Bu durumda bir başkasının fikrine veya sizden farklı düşüncelerine sabır göstermeniz pek kolay değildir. Ancak bu durum tabii ki sorun yaratabilir. Hatta böyle bir etki altında kişi, partnerine karşı uyumluymuş gibi davransa da, bunun nedeni onu kendi amaçlarına göre etkilemek istemesi şeklinde gelişebilir. Kimi zaman eşi veya sevgilisi için güzel sözler sarfeder, onun bulunmaz biri olduğunu dile getirir ancak –şu kusurları var bence değişmeli diyerek onu kendi istediği kıvama getirmeye çalışır. Ancak işin tuhaf yanı, eşinin değişmeye ve onu dinlemeye isteği yoktur. Aslında burada yapılması gereken, her iki tarafın da ilişkileri hakkında dürüstçe konuşarak ortak bir nokta oluşturmalarıdır. İşte bu sayede bu düğüm aksında sorunlar çözüme kavuşabilir. Ancak güney düğüm burcunuzda ilerleyeceği için, sizin dinlemekten ziyade kendi düşüncelerinizi ortaya koymaya çalışmanız mümkündür. Bu geçişte eğer yeni bir ilişki başlamışsa veya başladığında, partnerinizle en başta nazik bir biçimde konuşmanız, kendi yanlışlarınızı veya doğrularınızı ifade etmeniz yerinde olur. Ben evlenmeyi düşünenlerin özellikle bunları fazlasıyla önemsemelerinden yanayım. Açık sözlü olmaktan kastım, karşınızdaki insanın sinirlendirmeniz ve ağzınıza geleni konuşmanız demek değildir. Sadece gerçeği birbirinize en doğal haliyle aktarmanız şeklinde yapılmalıdır.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansıması yer almaktadır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER