Habertürk 15.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, maddi ve manevi açıdan günü olumlu geçirmenin yolunun, umutsuz ve korku dolu düşünmemekle mümkün olacağını söylüyor.

İkizler burcu 15 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili İkizler Ay-Yengeç burcu geçişi devam ediyor. Güvence konusu bugün son derece önemli. Maddi ve manevi açıdan günü olumlu bir şekilde değerlendirmenin yolu, umutsuz ve korku dolu düşünmemekle mümkündür. Eğer düşlediğiniz yere ulaşmak istiyorsanız, kendinizden ve yeteneklerinizden emin olmalısınız. Dışarıdaki insanlar sizi ilk önce duruşunuz ve kendinizi ifade şeklinizle değerlendirirler. O zaman yapılması gereken, şu anki mevcut durum ne kadar zorlayıcı olsa da, güven duygunuzu yitirmeden ilerlemektir.

Özellikle kendi alanında söz sahibi olan kişiler ve tecrübeli insanlardan öğrenebileceğiniz çok şey olabilir. Bu kişileri dikkatle dinlemeniz size yarar sağlayabilir. Bugün, iş veya özel konularda danışmayı, soru sormayı, duygusal düşünmeden mantıklı hareket etmeyi, farklılıklarınızı ortaya koymayı ve her şeyden önemlisi dürüst davranmayı unutmayınız. Bu size maddi konularda yarar sağlayabilir.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER