Habertürk 16.02.2011

İkizler burcu günlük yorumu (16 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su ikizlere bugün, sabah/öğle arası maddi konularda ileriye dönük planlamada bulunmak için uygun bir zaman dilimi olmayabileceğini belirtiyor.

kizler burcu 16 Şubat 2011 yorumu

İkizler burcu günlük yorumu (16 Şubat 2011)

Sevgili İkizler saat 09:07-11:15 arasında Ay-Yengeç burcunun son derecelerinde boşluğa girdiğinde, maddi konularda arzuladığınız gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. İleriye dönük düşünmek veya planlamada bulunmak için uygun bir zaman dilimi değildir. Sizin isteğiniz finansal açıdan rahat bir nefes almak ve dışarıdaki baskılarla böylece daha kolay başa çıkmak olduğu halde elinizin kolunuzun bağlı oluşu sinir bozucudur. Maddi ve manevi anlamda birilerine tabii olmak, elbette zordur. Bir de bunun üstüne beklenmedik sürprizler yüzünden bütçenizi düzenlemek zorunda kalışınız sizi rahatsız edebilir.

Ancak bildiğiniz gibi boşluk saatlerinde içinde olayları hep olumsuz tarafından görürüz. Oysaki soğukkanlı düşünmeye çalışmanız faydalıdır. Saat 11:15 sonrası Aslan burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, iletişim ve haberleşme konularında şansınız yükselmeye başlar. Her türlü mücadeleden galip ayrılacağınızı hissedersiniz. Bu enerji, duygularınızı ve yaratıcılığınızı ortaya koyabilmenizde de etkilidir.

Arzu ettiğiniz her ne varsa, bir an önce sizin olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,
iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER